|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mπραβο, αυτα ειναι καλα νεα !
Μην το κλαδεψεις ακομα, αστο λιγο ακομα να φυγουν ολες οι αλγες. Επειτα κοβεις τα φυτα που εχουν κοτσανι, στο 1/2 εως 1/3 του μηκους τους και τα ξαναφυτευεις σε συσταδες. Τα κομμενα κοτσανια με το ριζικο συστημα ειτε τα αφηνεις να ξαναπεταξουν έιτε (αν ειναι πολυ χαλια) τα ξεπατωνεις και τα χαριζεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καπως ετσι το εκανα μεχρι τωρα το κλαδεμα. το ερωτημα ειναι πως μπορω να φτιαξω την εικονα του τρισδιαστατου? (να προσθεσω βαθος) για ξανα φυτεμα τα κλαδεματα λιγο δυσκολο ειναι παρα πολλα. σιγουρα θα χαρηστουν!!! τελικα εφτεγε το σιδιρο το εκοψα και τα φυτα ξεφυγανε!!! |
|
||||
|
||||
![]()
για να δειτε να παρετε μια ιδεα.
πειτε γνωμες κλαδεματος? |
|
|||
|
|||
![]()
Τακτοποιηση θελει κατα ειδος σε ματσακια/θαμνους. Μπροστινη ζωνη μονο πολυ χαμηλα φυτα και γρασιδια. Μεσαια ζωνη ριζες /πετρες, φτερες moss , χαμηλα ή μεσαιου υψους φυτα και Πισω ζωνη με Stem plants στις γωνιες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαρηστω για τις αμεσες απαντησεις σου. το εχω διαβασει αυτο. απλα οποτε τα κανω συσταδες και ματσακια μεχρι να προσαρμοστουν χαλανε και μεχρι να παρουν μπρος η αλγες θα βγουν η θα παρουν αλοπροσαλο σχημα ![]() γιαυτο ρωτησα αν υπαρχει καπιος οδηγος κλαδεματος. οσο για γρασιδια και μοςς λιγο δυσκολο εδω στα χανια ![]() τα στεμ πλαντς πια ειναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω παραγγείλει moss από λας λουκάνας. Μόλις βγάλω κλάδεμα, εδώ είμαστε!
|
|||
|
|||
![]()
Stem plants=φυτα με κοτσανι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αμα θες κιαλα κλαδεματα και πιο καθαρα εδω ειμαι οσο για την μοςς περημενω!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- Διαγωνισμος aquascaping | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 125 | 01-12-10 20:34 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | stelios_ant | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 21 | 05-04-10 00:20 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |