|
|
||||
|
||||
![]()
εε απο που βρηκες grindal? πουλανε στα πετσοπ?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι, δεν νομιζω να πουλανε στα πετς, εγω ειχα αγορασει ενα ενυδριο απο ενα συμφορουμιτη και μου τα εκανε δωρο...
τωρα, αν ψαξεις εχει θεματαεδω μεσα για το πως να κανεις καλιεργεια.
|
||||
|
||||
![]()
σημερα προσπαθησα bloodworms τα πεταξα σε μικρα κοματακια.. ουτε που δωσανε σημασια
![]() οποτε συνεχιζω αρτεμια.. αυτοι που τιμησαν και με το παραπανω τα bloodworms ηταν οι μεγαλοι μονομαχοι που εχω. τα τσακισαν... ποση ειναι μια καλη δοση σκουλικιου τετοιου για εναν μονομαχο καθιμερινα?.. παντως ειναι παγωμενα σε κυβακια. καθολου βολικο. ξεπαγωνει καποιος ενα κυβακι για 4 μονομαχους. τους ταιζει. και το υπολοιπο τι το κανει? το ξαναπαγωνει? ουτε καν |
|
||||
|
||||
![]()
δοκίμασε σε καμιά βδομάδα, το πρωί που θα είναι και πεινασμένα.
|
|
||||
|
||||
![]()
κοψε τον κυβο στα 4 η στα 3.. με ενα μαχαιρι οσο ειναι παγωμενα τα σκουλικια, κρατα την μια δωση που θα ταισεις τους μονομαχους και τα αυπολοιπα στην καταψηξη!!! ολο τον κυβο αμα τον φανε θα σκασουνε!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ... ΤΡΩΝΕ ΣΥΝΕΧΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ. ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ! ΧΡΟΣΤΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΤΟΥς
|
|
||||
|
||||
![]()
χοντρελια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() η νεα γενια δεν ξερει τιποτα. ολο φαστ φουντ και κοκακολες... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |
Discus Project | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 15 | 19-06-07 07:36 |