|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιζει bacterial bloom στο θαλασσινο?? πραγματικα αναρωτιεμαι...
θα μπορουσαν ετσι να χαθουν τα ψαρια απο ασφυξια...αλλα δε ξερω αν γινεται.. ![]() μηπως εχει σημασια ο τροπος που θα πεθανει ενας οργανισμος?? μηπως εκκρινουν τοξινες καποιες μονο απο τις ανεμωνες? ή καποιοι μονο απο τους αστεριες?? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι φυσικά. το έχω ακούσει για ανεμώνες αυτό.τώρα τα υπόλοιπα δεν ξέρω...θα διαβάσω και θα το ψάξω...κάτι θα βρω |
|
||||
|
||||
![]()
για να μην ανοιγω αλλο θεμα , ειδα πριν λιγο πανω στο τζαμι αυτο το μικρουλι !! χχχμμμμμ λετε να ειναι αστεριας μικρος ?
![]() Παντως φενονται 3 ποδαρακια ![]() Εδω και 6 περιπου μηνες εχω βαλει αυτον , λετε να πρωηλθε απο αυτον γιατι φενεται ναχουν το ιδιο χρωμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι αστερίες αναγεννιούνται όταν ένα πόδι κόβεται.Μου φαίνεται πως ο μικρός είναι asterina.Πρόσεξε τον λίγο καθώς αν είναι την πέφτει σε αρκετά πράγματα που έχουμε σε ένα reef πχ polyps - sps!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επανέρχομαι στο θεμα παλι , γιατι την τελευταια βδομαδα εχω βαρεθει να μαζευω αστερινες
![]() Γιατι οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω ισως δεν ειναι τοσο καλο να τις εχουμε μεσα μην την πεσουν σε κοραλακια. Αλλο τωρα , εχω στο ενυδρειο 2 sand sea star o ενας ειναι πιο μεγαλος και ειναι μια χαρα .. σφαιρα παει .. ο αλλος που ναι πιο μικρος την τελευταια βδομαδα δεν τον βλεπω τοσο ζωηρο .. σαν να εχει χασει τις δυναμεις του και ειναι στασιμος , ασε που δεν μπαινει καθολου μεσα στην αμμο . Του εκανα test αναποδογυρισματος ![]() Μηπως πρεπει να τον ταισω ? Πηρε η μανα μου σημερα γαριδες , αν ειναι να κρατησω μερικες και να κοψω ενα κοματακι να του δώσω... γίνεται ???
|
||||
|
||||
![]()
πως στο καλο ταιζουν εναν αστερια ?? μου εχει σπασει τα νευρα , του βαζω απο κατω κοματακι γαριδας και δεν το τρωει , μου το φαγαν τα ψαρια , τον εβαλα και σε γουβα μονο του ...τιποτα ?
|
||||
|
||||
![]()
οταν ειχα sand sifter δεν τον ταιζα. ειχα επιχειρησει να του δωσω γαριδα και δεν την ετρωγε. συμφωνα με διαφορα σαιτς βεβαια μπορει η γαριδα να ανηκει στο διαιτολογιο του αλλα...
![]() επειδη το ενυδρειο ειναι μεγαλο και ειχε υπηρχε τροφη γιαυτον (detritus) ισως αδιαφορουσε γιαυτο το λογο. αντιθετα τωρα που εχω τον ophiolepis superba του δινω γαριδα και την παιρνει αμεσως. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αστεριας απο θαλασσα! | jgelsis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 05-08-12 11:24 |
Αστεριας με 6 ποδια | 3r4ndo | Μεσογειακό | 28 | 28-03-09 18:11 |
ΑΣΤΕΡΙΑΣ | SPACE | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-12-08 22:58 |
ΝΕΟΣ ΑΣΤΕΡΙΑΣ | NAVY | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-01-08 06:15 |
γιατι ο αστεριας???? | Vasilis | Αχινοί και λοιπά | 4 | 24-12-04 16:22 |