|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειδα τις hydor koralia nano, βασικα ηθελα να μεταβαλω τη ροη καθε 3-4 δευτερολεπτα με ενα ρυθμιζομενο διακοπτη για φωτορυθμικα που εχω, να το βαλω να ανοιγοκλεινει ενα ρελε το οποιο θα αφινει στη πρωτη φαση 4 δευτερολεπτα περιπου με μειωμενη ταση τον ενα κυκλοφοριτη και στην δευτερη φαση τον αλλο.. αν βρω και ψηφιακο ρελεδακι να μην ακουγεται το τικ τικ που θα κανει συνεχεια θα ειναι ακομη καλυτερο!! (ολα αυτα φυσικα εαν ειναι οπως τα λεω, με εναλλασομενο κατευθειαν!!)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αυτές πάνε μπρίζα κατευθείαν γιατί δεν είναι ρυθμιζόμενες.
Δεν έχω εμπειρία με τις nano, αλλά οι βεντούζες της eheim μετά από 2 μήνες στο θαλασσινό, ξερένονται και δεν πιάνουν. Ας μας πει κάποιος που έχει τις nano τι γίνεται με τις βεντούζες τους.
|
||||
|
||||
![]()
Στο σιτε λεει οτι ειναι μαγνητικες, αν δεν ειναι θα κοιταξω για αλλες!! Σ'ευχαριστω πολυ για για το ενδιαφερον και παλι!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω πως οι nano θα σου πέσουνε μικρές για 152 μηκος...Ψάξε για κάτι με 2500-3000 λ/ω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στο αλμυρο νερο & προβληματα | kamberman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 79 | 21-12-10 01:45 |
Βοηθεια για νεο (περιεργο) αλμυρο | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-08-09 11:41 |
aple snail σε αλμυρο??? | tonisgr | Σαλιγκάρια | 5 | 20-02-09 12:09 |
αγνωστου προελευσεως αλμυρο μαμουνι..... | klaz | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 5 | 21-08-07 09:58 |
εμβολιασμοσ σε αλμυρο νερο!!γινετε? | joe21r | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 09-03-06 23:44 |