|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον παλικαρια μιλησα με τον καθηγητη μου και μου ειπε προς το τελος του μηνα θα μπορει γιατι θα λειπει, θα μας κανει ξεναγησουλα σε ολα τα εργαστηρια ( ενυδρειων, ιχθιογεννηιτκο, φυτοπλαγκτον,κτλ.)
μολις θα μου πει απο ποτε και μετα θα μπορει θα στειλω να κανονισουμε, και αν προλαβει θα ετοιμασει μια παρουσιασουλα στην αιθουσα προβολων και αν δεχτουνε και οι υπολοιποι καθηγητες που ειναι εισηγητες στην πτυχιακη μου θα σας παρουσιασω και την πτυχιακη μου με θεμα "την κατσκευη ενυδρειου υφαλου και την αναπαραγωγη των clownfish"
ελπιζω να σας αρεσει το πλανο που ετοιμαζεται αν εχει καποιος κατι να προτεινει για την εκδρομουλα μας καλοδεχουμενο! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επισκεψη BGA? (cyanobacteria) | kill_bill | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 01-12-08 18:09 |
Η...ΕΠΙΣΚΕΨΗ !! | γαυρος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 03-01-07 15:54 |
Επισκεψη στην θεσσαλονίκη | johnny98130 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 30 | 05-11-05 17:08 |
Επισκεψη στην Τουρκια! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 10-03-05 01:25 |