|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω βαση φιλε μου. Ενα τραπεζακι εχω κ το εχω βαλει εκει.
|
||||
|
||||
![]()
εστω και τραπεζακι να ειναι...πρεπει να παταει ολος ο πατος του ενυδρειου...αλλιως καποια στιγμη μπορει ν ακουσεις καποιο θορυβο...ραγισματος!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρε ξυλο παγκου κουζινας παχους 3-4εκ. διαστασεις 71χ36 και βαλτο πανω στο τραπεζακι και μετα απο πανω το ενυδρειο, μονο ετσι θα το γλιτωσεις! Ειναι πολυ λαθος η τοποθετηση που εχεις, ουτε 20λιτρο δεν θα εβαζα να παταει ετσι! Εκτος αν θες να κανεις λιμνη το δωματιο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια πρασιναδα που βλεπω στο τζαμι απο χθες που εβαλα τα φυτα να υποθεσω οτι ειναι αλγη?
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα ναι, αλλα νομιζω δεν φταινε τα φυτα! Θες και λιγο παραπανω φωτισμο, 22watt εχεις συνολο τι ειδους λαμπες ειναι τ5,τ8 ή τιποτα κλασικες? το ενυδρειο ποιας εταιριας ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα προτεινες?
|
||||
|
||||
![]()
Αν λες για τον φωτισμο, πρεπει να ανεβουν λιγο τα βατ αλλα πρεπει να το δουμε αναλογος με τι φωτισμο εχεις ειδη και να προσθεσουμε κατι που θα ολοκληρωνει καλυτερα το φασμα της ημερας!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1η προσπαθεια για Βιοτοπικο | Roussaks | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 61 | 28-10-10 14:59 |
νεα προσπαθεια!! | debbie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 05-02-10 14:08 |
η δευτερη προσπαθεια | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 21-01-10 20:06 |
Η προσπαθεια μετραει | kokos125 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 20-01-10 14:50 |
σχεδον τελικη συνθεση κατοικων | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 14-09-06 23:42 |