|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να βγαίνει απο το υπόστρωμα όμως, κίτρινο, απο μόνο του και να βγάζει άσπρη σκόνη όταν το σπάσεις; Σαν αίνιγμα ακούγεται, ε;
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ειναι κανενας σπορος φυτου? εχεις μεσα υδροφυλα?
|
||||
|
||||
![]()
Το δικο μου υποστρωμα βγαζει,αλλα ειναι ασπρα(μαλλον ειναι λιπασμα) και δεν δοκιμασα να σπασω ποτε κανενα.Γι αυτο το λεω..
|
||||
|
||||
![]()
Εχω τα κλασικά ευκολα φυτά, ανούμπια, κρυπτοκορίνα, βαλισνέρια. Ας το αφήσω να δούμε, αφού βρίσκεται απο μόνο του μέσα δε νομίζω να' ναι κάτι κακό. Τώρα απο λιπάσματα, ρίχνω μόνο υγρά, δεν ξέρω αν μπορεί να δημιουργηθεί κάτι τέτοιο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ε γω δεν ειπα οτι δημιουργηθηκε απο τα λιπασματα που ριχνεις.Καποια υποστρωματα(για φυτα οχι απλη αμμο,χαλικι)εχουν μεσα χαπια,μπαλακια κτλ.Αυτα σιγα σιγα με τον καιρο λιωνουν και εμπλουτιζουν το υποστρωμα.Αν εχεις υποστρωμα και το εχεις βαλει σχετικα προσφατα μαλλον ειναι κατι τετοιο(απο την στιγμη που το εσπασες και εβγαλε σκονη).Αν οχι ειμαι και εγω περιεργος να μαθω τι ειναι...
|
||||
|
||||
![]()
σαλιγκαρια εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το υπόστρωμα το έχω πολύ καιρό, πάνω απο 2 χρόνια...
Σαλιγκάρια έχω, ναι, 2 ειδών που δε τα θυμάμαι τώρα, τα μεν είναι πιο κλασικά που τρώνε και φυτά και τα άλλα είναι κάτι πιο μακρόστενα, που δε τρώνε φυτά (απ'όλα έχει ο μπαξές). |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειχες apple snail θα υπεθετα οτι εκαναν αυγα αλλα χαλαγαν και επεφταν στο ενυδρειο!!! στο χωρο βρισκεται καποιο φυτο? το καπακι εχει ανοιγματα απο οπου μπορουν να περασουν εντομα σποροι κλπ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι platy, δε βρίσκεται τίποτα τριγύρω και είναι κλειστό το ενυδρείο απο πάνω. Τώρα που ξανακοιτούσα στο ενυδρείο, είδα άλλο ένα μπαλάκι το ίδιο. Το άλλο που είχα βρεί και το έσπασα ήταν πριν 3-4 μέρες. Δηλαδή, μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν 3-4 μαζί, τις ίδιες μέρες. Επίσης, για να καταλάβετε το μέγεθός τους αν δε μπορείτε απο τη φωτό, μοιάζει με χαλίκι 2 χιλιοστών περίπου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κίτρινο χρώμα το νερό?? help! | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-05-09 15:16 |
Αυτό ειναι μπουκωμα? | imichal | Malawi | 25 | 17-09-08 06:57 |
Τι σαλιγκαρι ειναι αυτό? | manousos | Σαλιγκάρια | 1 | 13-09-08 20:31 |
Τι ειναι αυτό ρε παιδιά??????? | manolis_giouvanakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 14-02-08 03:27 |
Tι ειναι αυτό...? | johnsin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-09-07 13:19 |