|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε οσο παιρνει με 2-3 ειδη τετρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
A ναι,ξεχασα να αναφερω οτι τα ραμιρεζι τα θελω οπωσδηποτε μια και ειναι αποθυμενο μου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ραμιρέζι, κόρυ και ροδόστομους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου ελεγα καλυτερα ροδοστομους μιας κ κοπαδιαζουν καλυτερα.
Βαλε 10 ροδοστομους,2 ραμιρεζι,6-7 corydoras swartzi ή sterbai (ειναι πολυ ομορφα) κ ενα ζευγαρι ancistrus sp3 κ θα εισαι κομπλε. Αν σου αρεσουν μπορεις να βαλεις κ hatchetfish. |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω απο τα δυσκολοτερα κομματια ειναι το να βρεις "καθαρα" ραμ. τουλαχιστον σε βορεια ελλαδα αρκετα δυσκολο...για δε Εβρο..απλα ακατορθωτο!
χαιρομαι για την επιλογη μιας και δε μου αρεσουν τα σκαλαρια πλεον σε μικρα (για αυτα) ενυδρεια..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() οποτε οταν ξαναπαω Καβαλα θα προσπαθησω να δωσω τα σκαλαρια και να αρχισω σιγα σιγα το νεο μου ενυδρειο ![]() ![]() ![]() ------------------------- οσο για τους ροδοστομους πολυ ωραια ιδεα!!!!! Απο ancistrus μου αρεσε παρα πολυ ο L183(μονο που δεν ξερω κατα ποσο μπορω να βρω στη βορειο ελλαδα) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 28-10-10 στις 17:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο L183 ειναι γενικα δυσευρετος.
Εγω τον εψαχνα 1 χρονο κ τον βρηκα απο μια εισαγωγη που ειχε κανει το WI. Απο τοτε παλι πουθενα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
o L183 δεν ειναι με τις ασπρες βουλες και τα ασπρα τελειωματα στην ουρα? καποια στιγμη πριν το καλοκαιρι ειχα ρωτησει σε ενα πετ σοπ της ξανθης και μου ειπε οτι ειχε εναν και του τελειωσε ![]() Y..Γ μολις παρατηρησα οτι το θεμα μου ειναι σε λαθος κατηγορια,αν μπορει ενας mod ας το μεταφερει στο γλυκο νερο-γενικα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψεις για 300 φυτεμενο... | ραφαηλ10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 21-08-10 12:16 |
σκεψεις για γαριδαδικο | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-02-10 18:10 |
Σκεψεις για reef | mageiras293 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 56 | 31-05-09 23:04 |
σκεψεις για Tanganyika | steady | Tanganyika | 47 | 24-01-09 13:16 |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |