|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά.Ελα και κάτι μου λέει ότι θα έχουμε και σοβαρή συζήτηση (σαν κι αυτήν που κάναμε στην πρόπροηγούμενη έκτακτη με τον chris129) ... έλα και καμιά γυναικεία παρουσία...όχι τίποτα αλλά να μήν αγριεύεται η σερβιτόρα,είτε η Λίδα,είτε η Σοφία (και μας κουβαληθεί εκείνος ο μαντράχαλος που ανέβαζε τις τέντες για να μας σερβίρει)...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() christsos bokostas Aλεξης6 drbig 6981giwrgos dimis george zipo Prokroustis σαλίγκαρος.. ![]() aquaman giannisaek nikosm1 ..... |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχαχα!!!!καλοοοοοο
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------ ας μας ενημερωσει και ο petcumulus αν θα ειναι στην συναντηση...μηπως χρειαστει να μου φερει και κατι που θελω απο το μαγαζι με την ευκαιρια αυτη... |
|
||||
|
||||
![]()
Aν υποσχεθειτε οτι δεν θα ανοιξει θεμα για γυναικες οδηγους θα ειμαι εκει
![]() Προς το παρον πινω τον πρωινο μου καφε και σκεφτομαι πως να ξεμυτισω απο το σπιτι για την δουλεια μ'αυτον τον βρωμοκαιρο....μπρρρρρ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χάσατε και στο Ντέρμπι με τα Τρίκαλα, οποτε καταλαβαίνω την στεναχωρια σου. ο δε Χρήστος δεν ξέρω αλλά δε βλέπω πολύ όρεξη σήμερα... Οσο για μένα , φυσικά θα είμαι την Κυριακή, εξ άλλου το έιχα δηλώσει απο πολύ νωρίς.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ο Χρηστος σημερα ασχολειται με τον κηπο του. Εσυ φυσικα θα εισαι εκτος αμα τυχει καμια βαπτιση, γαμος, μεγαλωσουν οι βαλισνεριες και χρειαζονται κουρεμα κτλ!!!! Φετος αν δεν παρετε το κυπελλο θα ειστε αχρηστοι εντελως!! |
|
|||
|
|||
![]()
Θα έρθω κι εγώ στην συνάντηση
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και εγω θα ερθω
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Βαρεθηκα να δηλώνω συνέχεια συμμετοχή... και θέλω και 1-2 apple snails |
|
||||
|
||||
![]()
90% δεν θια ερθω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |