|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ακουω καποιους να λενε ναι ειναι καλο γιατι τα ψαρια δεν ασθενουν ευκολα! και η αλλη αποψη που ακουσα ειναι οτι δημιουργεις αποστειρωμενο περιβαλλον με αποτελεσμα το ανοσοποιητικο των ψαριων να ειναι σε αγραναπαυση, ετσι οταν εμφανιστει καποια ασθενεια θα τα αποδεκατισει. οποτε ειμαι λιγο μπερδεμενος!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που εχω διαπιστοσει με την χρηση της λαμπας uv ειναι:Δεν εχει κανει την εμφανηση της καθουλου η αλγη,και το νερο του ενυδρειου φενεται να εχει μια κρησταλινη καθαροτητα χωρις βεβαια να ειμαι συγουρος οτι αυτα τα δυο οφειλονται στη λαμπα.Γι'αυτο θελησα να το συζητησουμε στο Φορουμ.Το ενυδρειο ειναι 4 μηνες και εχει 2 χαρεμια απο 5 κιχλιδες Malawi.
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα εβαλα και εγω uv λειτουργει γυρω στη μια εβδομαδα, οποτε ακομα δεν μπορω να πω τιποτα. ας μας γραψει την εμπειρια του και καποιος πιο παλιος!
|
|
||||
|
||||
![]()
στην λιμνη που την εχω κανει πολυ δουλεια και το ειδα και φετος!!! ξεχασα να αλλαξω την λαμπα και αρχισε να πρασινιζει το νερο. μεχρι να ερθει γιατι εδω δεν ειχαν δεν εβλεπα τα ψαρια καθολου....
με το που την αλλαξα καθε μερα επρεπε να καθαριζω τα φιλτρα.... σε 10 μερες το νερο ηταν πεντακαθαρο ξανα.... ![]() ![]() στο ενυδρειο πιστευω οτι κανει την ιδια δουλεια και μονο αλλα επιδη το θεμα βλεπω οτι ειναι στα μαλαουι ενυδρεια πιστεψτε με τα ψαρια θα ειναι πιο ευτυχισμενα χωρια την λαμπα... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΦΙΛΤΡΟ | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 25-04-09 19:35 |
Φιλτρο | epistimon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-04-07 17:39 |
Φιλτρο | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-03-06 00:19 |
φιλτρο.... | silver | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-09-04 17:20 |
ΦΙΛΤΡΟ | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 11-05-04 17:50 |