|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θα είμαι εκεί μαζί με τον άλλο τον αλήτη.
|
|||
|
|||
![]()
Και με τον σαλίγκαρο ε ??
![]() Παράθεση:
![]() ![]() christsos bokostas Aλεξης6 drbig 6981giwrgos dimis george zipo Prokroustis |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται,θα έρθουμε οι τρεις μας.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παρόν αλλά μετά τις 14:00
Όσο για την ταβέρνα που θα κανονίσει ο Χρήστος αν πληρώσουν οι νέοι τον λογαριασμό όπως γίνεται πάντα, υπολογίστε με για δυο άτομα: εμένα και τον εαυτό μου. ![]() ![]() Όσο για τον λογαριασμό 250 ευρώ είπε ο Χρήστος; 300 ευρώ λέω εγώ θα τους βγει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...και προσοχή στην αλλαγή ώρας - τα χαράματα της Κυριακής 31/10 γυρνάμε τα ρολόγια πίσω 1 ώρα (για να μην πάει κανείς και περιμένει 1 ώρα τζάμπα δηλαδή...).
|
|
|||
|
|||
![]()
Βάλτε και μένα μετά τις 1.00.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά.Ελα και κάτι μου λέει ότι θα έχουμε και σοβαρή συζήτηση (σαν κι αυτήν που κάναμε στην πρόπροηγούμενη έκτακτη με τον chris129) ... έλα και καμιά γυναικεία παρουσία...όχι τίποτα αλλά να μήν αγριεύεται η σερβιτόρα,είτε η Λίδα,είτε η Σοφία (και μας κουβαληθεί εκείνος ο μαντράχαλος που ανέβαζε τις τέντες για να μας σερβίρει)...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() christsos bokostas Aλεξης6 drbig 6981giwrgos dimis george zipo Prokroustis σαλίγκαρος.. ![]() aquaman giannisaek nikosm1 ..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |