|
|
||||
|
||||
![]()
τα blue dempsey δηλδη η μπλε μορφη εκτροφης του roccio octofasciatum γνωστο ως jack dempsey απο εναν παλιο πυγμαχο και οχι τυχαια , προερχεται απο την κεντρικη αμερικη και θελει πιο σκληρο νερο
αλλα εκτος αυτου αν τους τη βαρεσει θα τα κανουν σακο τα οσκαρ ,εκτος και αν τα σωσει το οτι αν και μεγαλες κιχλιδες τα οσκαρ ειναι ηπια |
|
|||
|
|||
![]()
Ενα απο πιο συχνα λαθη που κανουν πολλοι χομπιστες που εχουν οσκαρ ειναι οτι τα βαζουν να συγκατοικουν με αλλες μεγαλες κιχλιδες οι οποιες ειναι πολυ πιο επιθετικες απο τα οσκαρ με ασχημα αποτελεσματα. Οπως ειπε και ο Νικος, παρ' ολο το μεγαλο μεγεθος τους, προκειται για πολυ ηπιες και ηρεμες κιχλιδες. Γι' αυτο και δεν πρεπει (κατα την αποψη μου παντα) να συγκατοικουν τα οσκαρ με αλλες μεγαλες κιχλιδες, ειδικα αν ειναι κεντροαμερικανικες (λογω επιθετικοτητας και διαφορετικων αναγκων).
Αν θελεις οπωσδηποτε να βαλεις κι αλλο ειδος κιχλιδας, τοτε ψαξε τα Heros severum. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατανοητο...το επομενο ηταν τα σεβερουμ! Αρα ποσα σεβερουμ ?. δυο οσκαρ και....αυτα??? δεν το λεω με καποιο υφος μην παρεξηγηθω! απλα για να ξερω...
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομουν αν και δεν ειμαι σιγουρος kαθως ειναι επισης ειρηνικα αλλα μεγαλυτερα ενα ζευγαρι Hypselecara temporalis
|
|
||||
|
||||
![]()
σε 300 λιτρα τα δικα μου (ζευγαρι)δεν ειχαν ποτε τους προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφερον ψαρι . αυτο το επιθετικο προς αλλα του ειδους του μου το χαλασε λιγο ! τι εχεις σε τρακοσια γιατι μπερδευτικα!
|
||||
|
||||
![]()
οσκαρ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neo.occelatus και Neo.caudopunctatus | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 32 | 16-03-08 01:07 |
Neolamprologus occelatus | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 19-01-08 18:51 |
neo.occelatus και neo.caudopunctatus | Z_X | Tanganyika | 9 | 16-11-07 20:49 |
Astronotus Ocellatus (Oscar) | oscar | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 10-01-04 18:54 |
Astronotus Ocellatus, είναι αρσενικό ή θηλυκό? | nkarvounis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 28-01-03 23:48 |