|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το στησιμο και ομορφα ψαρια...
για την πλατη αν και σε βολευει οπως ειπες για τις πετρες θα συμφωνησω οτι δεν τεριαζει... δειχνει ξενη.. κατα τα αλλα εισαι σουπερ... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να δυο που είχα τραβήξει εγώ!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψάρια κουκλιά Δημήτρη, τα φυτά σου όμως θέλουν σίδηρο, γιατί έχουν εξασθενήσει σε σημείο που να μην φαίνονται.
![]() Την πλάτη μπορείς να την κρύψεις με βαλισνέριες, εχινόδωρους, crinum, καμπόμπες, καλά τίποτε δεν έμαθες από τον Κλεόβουλο??? |
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει πολύ.
![]() ![]() Μην παρασυρθείς. Δεν πρέπει να βάλεις ουτε μισό φυτό μέσα. Αξίζει έτσι ξερό. Το μονο που μπορείς να περιμένεις πλέον είναι η άλγη, για να το δείξει ακόμα περισσότερο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο δημητρη ειναι πολυ ωραιο και οι πετρες και τα ψαρια κουκλια,επισης το στησιμο που εκανες ειναι super σκιζει!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους.Ένα θεματάκι που προσπαθώ να λύσω τώρα είναι το σκάψιμο της άμμου από τα φίλτρα,όχι από τα ψάρια!Καμιά ιδέα?Ακόμα και όταν κοιτάνε και οι δύο έξοδοι των φίλτρων στα τζάμια,πάλι υπάρχει πρόβλημα!Μου φαίνεται θα βάλω καμιά άκυρη πέτρα στο σημείο που σκάβεται και τέλος,εκτος κι αν σκεφτείτε καμιά λύση.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά.Ελπίζω στο μέλλον να βελτιωθεί κι άλλο. (να βγει,δηλαδή,καμιά άλγη άλλου είδους,γιατί με αλλο τρόπο δεν το κόβω
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...ωραίο στύσιμο, οι πέτρες έχουν "δεθεί" και με σιλικόνη ή απλά στέκονται η μία πάνω στην άλλη??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ps. demasoni | iliovas | Malawi | 14 | 11-11-04 17:28 |
pseudotropheus demasoni - iodotropheus sprengerae | iliovas | Malawi | 8 | 27-10-04 19:31 |