|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ..το παρακολουθω και αυτο...με εχει πιασει πονοκεφαλος...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό είναι άλλωστε κατ' εμένα και η ευρύτερη έννοια του χόμπυ. Να γνωρίσεις πέντε πράγματα για τον βιότοπο, πέρα από τα δυο-τρία ψάρια που έχεις στο γυαλλόκουτο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() κι εγω περασα απο πολλα στησιματα και σετ απ και τελικα το ξαναγυριζω εδω... στην πανεμορφη αυτη λιμνη.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν δε το δοκιμασεις δε μπορεις να ξερεις...με εχει εξιταρει αυτη η διαδικασια....τρως βεβαια μια μικρη απογοητευση που αν και απο τον ιδιο βιοτοπο και με ιδιες παραμετρους δε μπορεις να βαλεις οποια mbuna θελεις....αλλα ετσι ειναι το χομπυ.
παντως αυτη τη στιγμη με 6 ενυδρεια....τα πιο συναρπαστικα να παρακολουθεις ειναι το reef και το malawi. και υποψιν ακομη τα ψαρια ειναι νεαρα.... να το παρω αλλιως τωρα.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν σου αρεσουν η λυση ειναι μια φιλε μου!!!! φτιαχνεις το ενυδρειο το τελικο και βαζεις ολα τα ψαρια που θελεις εκτως απο τα melanochromis auratus
αφηνεις τα αλλα ψαρια καμια 20αρια μερες να φτιαξουν τις φωλιες τους και να μαθουν το χωρο τους... μετα βαλε τα melanochromis auratus και σιγουρα θα ειναι ψαρομενα και πιο δυνατα τα αλλα... θα μαλωσουν λιγο θα βρει μερος το αρσενικο να κανει την φωλια του αλλα δεν θα μπορεσει να κανει ολο το ενυδρειο δικο του γιατι θα φαει ξυλο απο τα αλλα.... ειναι μια δοκιμασμενη λυση και πιανει....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα πρωτα μου μαλαουι! | Πάνος | Malawi | 17 | 24-09-10 00:26 |
υβριδισμος? | Πάνος | Ζωοτόκα | 7 | 11-08-09 09:59 |
Υβριδισμος | Andros | Malawi | 7 | 04-05-08 23:08 |
135λιτρα Μαλαουι | jimfytakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-08-07 14:29 |
υβριδισμος | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 02-02-06 23:04 |