|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα ηθελα να ρωτησω και γω με την σειρα μου τελικα αν ειναι σωστο να βαλλουμε κυκλοφορητη στο φυτεμενο !! εχω 120 λιτρα πυκνοφυτεμενο και υπαρχουν νεκρες ζωνες τις οποιες δεν καλυπτουν τα ρευματα του μανισιου φιλτρου και η διαχυση απο το κεραμικο ποτηρακι επισης!!! με ενα κυκλοφορητη σαν και αυτον http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2179 θα κανω κατι η θα χρειαστω κατι αλλο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου φίλε. έχω την αίσθηση ότι τα λίτρα/ ώρα (~3000) είναι πολλά για το ενυδρείο σου. Σκεφτόμουν να αγοράσω και εγώ το προιόν και το ψιλοφοβάμαι μήπως το κάνει πλυντήριο το ενυδρείου μου (80λτ) και ως εκ τούτου σκεφτόμουν ένα κυκλοφορητή με ροή έως 1500lt/ ώρα maximum. Πάντως αν προχωρήσεις στην αγορά του θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα και εγω το ιδιο δηλημα για το 120 αρι μου. Τελικα πηρα το νανο που λες με τα 900λτ/ωρα . Το μετανοιωσα ,επρεπε να παρω το κοραλια 1
με τα 1500 λιτ/ωρα τουλαχιστον. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, 900λ/ω συν τη ροή του φίλτρου και δεν εφτανε?
Με τα 1500 θα γινόταν χαμός νομίζω σε 120 λίτρα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτον τον κυκλοφορητη εχω ζητησει να μου φερει το Petcumulus για 240 λιτρα αν δω οτι ειναι πολλα θα το βαλω να βαραει πρωτα σε τζαμι ασε που ο κινεζος μπορει να λεει πιο πολλα Λ/Ω απο οτι ειναι |
|
||||
|
||||
![]()
oταν ερθει και τον βαλλεις στο ενυδρειο πες μας την αποδοση του να ξερουμε
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ειναι με βεντουζες ... ετοιμασου να ανοιγεις το φιλτρο για αδειασμα απο την αμμο που θα μπει, οταν ξεκολησει ο κυκλοφορητης και πεσει στο βυθο ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Hydor Koralia 1 | lariseos | Κυκλοφορία | 12 | 25-11-08 13:19 |
koralia | stayros-1908 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 17-03-08 21:57 |
marea vs koralia | nikman | Κυκλοφορία | 5 | 07-06-07 17:58 |
Koralia 4 Mod | mmbuna | Κυκλοφορία | 6 | 18-04-07 00:00 |
Κυκλοφορητής | SaKreK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-09-04 12:09 |