|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ενδειξη ειναι που μερικες απο τις μεγαλυτερες red cherry μου, εχουν βγαλει μια ριγα κατα μηκους του σωματος τους, λιγο πιο κιτρινη απο τη ριγα των Atyopsis moluccensis στην φωτο?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο Αλεξανδρος που τον ειχα ρωτησει γιατι και εμενα μερικεσ ενηλικες εχουν μια εντονη κιτρινη γραμμη στο κεντρο μου ειπε πως ειναι καταλοιπο απο τους προγονους τους..εχουν μεινει καποια καταλοιπα και σε μερικους απογονους εμφανιζονται
![]() αν ξερει καποιος περισσοτερα ας το εξηγησει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και αρκετε δικες μου ειχαν. ειτε κοκκινες ειτε καφε ειχαν μια πιο ανοιχτοχρωμη φαρδια ριγα....τα γονιδια ειναι γονιδια..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και γω εχω μερικες αλλα ειναι μαυρες με ασπρη ριγα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Η ανοιχτοχρωμη ριγα στη φυση εξυπηρετει κυριως το καμουφλαζ και ειναι στα γονιδια της αγριας μορφης. Πολλες red cherry το εμφανιζουν καθως και οι amano, bamboo, babaulti κλπ
Εχω παρατηρησει οτι ειναι πιο εντονο σε μερικα ενυδρεια, ενω σε αλλα το εμφανιζουν σπανιοτερα οποτε παιζουν ρολο κι αλλα πραγματα, οπως οι συγκατοικοι, ο φωτισμος, η διαθεση .. Πιο συχνο παρατηρω να ειναι στις μεγαλυτερες σε ηλικια θηλυκιες οπως αυτη η παλιογρια εδω που την εχω γυρω στον 1μιση χρονο: ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε καμια φωτο να δουμε ...
![]() ![]() Μαλλον αρχιζουν να ξαναγυριζουν στην "αγρια" μορφη τους ... θα πρεπει να ανανεωσεις το "αιμα" προσθετοντας και αλλες γαριδουλες !!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σπυρο εχουν βγαλει και καποιες δικες μου αρσενικες ομως.Εκει που ηταν κατακοκινες,αλλαξανε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εβαλα πριν 3 μερες για πρωτη φορα συγκατοικους ψαρια (endlers) στο ενυδρειο και σημερα προσθεσα μια λαμπα ακομα ![]() Το να γυριζουν στην αγρια μορφη εχει καποια επιπτωση την υγεια τους? Εμενα σαν καλο μου ακουγεται ![]() Οι αποικια ειναι μιξη απο γαριδες raven, psytrancer και viciouscircle, οτι καλυτερο σε γαριδαδες. Εδω φωτο: κλικ ![]() Δεν θελω σχόλια για τη φωτο. Βγαζω καλυτερες απο του Raven. ![]() ΥΓ αν φαινεται, εχει κανει παραλλαγη στο χρωμα και στα ποδια.
|
|||
|
|||
![]()
O psytrancer απο μενα τις ειχε παρει αν θυμαμαι καλα
![]() Πολυ καλο χρωμα ! Δεν εχει καμια σημασια η ανοιχτοχρωμη ριγα, μπορει μαλιστα στην επομενη εκδυση να φυγει ή ...να γινει ακομα πιο εντονη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και ενα προχειρο βιντεακι.
Λιγη επιείκεια για το στησιμο. Με ενδιαφερει προς το παρον μονο η καλη διαβωση. Σε λιγο θα πανε σε μεγαλυτερο και πιο ομορφα στημενο φυτεμενο για να αξιοποιησω και μια μεγαλη μπουκαλα που εχω co2 και να κανω και τα κεφια του Αλεξ που θελει φυτεμενα. Η triangle moss ειναι φρεσκοβαλμενη, αφου εβγαλα τη Spiky που εχω και σε αλλο ενυδρειο, ενω η triangle ηταν για κανενα χρονο σε ενα ταπερακι με νερο και τη λυπομουν. Περιμενω να μεγαλωσει γρηγορα για να βρουν κρυψωνα και οι μικρες γαριδες. Η τοποθετηση δευτερης λαμπας και η εναρξη ελαφρας λιπανσης εγινε γιαυτο το λογο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
Θέματα: Μπορώ να βάλω red cherry σε αυτό το ενυδρείο; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 38 | 20-10-10 15:26 |