|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι μια μέρα...άστα 2-3 μέρες νηστικά και μετά κάνε αυτό που λέει ο Θανάσης
![]() (το χαλίκι είναι πολύ χοντρό πάντως.Έπρεπε να βάλεις άμμο) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
συμφωνω και για τις παραπανω μερες... αυτο που σου λεμε ειναι να τα μαθεις πως οταν σε βλεπουν στο ενυδρειο ειναι για καλο... ειναι για να φανε και να μην σε φοβουνται...
|
||||
|
||||
![]()
θα το κανω αυτο με το φαγητο! ελπιζω να δω ασπρη μερα ! μαλλον κιτρινη :P
Παράθεση:
η πρεπει να το βγαλω τελειως αυτο? αμμο ποταμισια εχω παρει 5 κιλα , αλλα προφανος πρεπει να παρω και αλλη.. θα μπορουσα να χρησιμοποιησω θαλασσινη αν την πληνω καλα?γιατι θελω να σκληρηνω το νερο κι ολας οι τιμες μου ειναι γενικη σκληροτητα =12 ανθρακικη σκληροτητα =3d ph - 7,2 ammonia =0 no3 =15 no2 =0 |
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε όλο το υπόστρωμα γιατί η άμμος σιγά-σιγά θα πάει απο κάτω.
Η θαλασσινή άμμος (απο καθαρή παραλία και με καλό πλύσιμο)είναι μια χαρά. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαρηστω για τις συμβουλες!! ειμαι σιγουρη οτι θα σας ενημερωσω με καλα νεα !!!
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zweet : 24-10-10 στις 20:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι βέβαια. Φυτά όσα θέλεις
![]() (εγώ τα έχω σε αραγωνίτη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν υπαρχει λογος να το κανεις αυτο απλα εαν αργησεις βαλε τα υλικα του φιλτρου σε εναν κουβα με νερο απο το ενυδρειο και μια αεραντλια μεσα και εισαι οκ... εκτος αν το κανεις για λογους οικονομιας |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα μαλλον κανει δουλεια αυτος ο τροπος! το ενα ψαρακι αρχησε ηδη να ξεμιτιζει οταν παω κοντα!!!
![]() ![]() απορια τωρα... μετρησα το νερο που επληνα την αμμο που μαζεψα απο τη θαλασσα και ολα ειναι οκ εκτως απο την γενικη ακληροτητα που παει 20 + .... ειναι οκ για τα ψαρακια μου ? ειναι pseudotropheus zebra κιτρινα ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαρηστω!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | jmrkvr | Αναπαραγωγή | 11 | 04-02-10 06:35 |
να συνεχισω ή οχι?? | dinos99 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-06-08 07:28 |
ολο κρυβονται | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 08-08-07 20:32 |
Υβριδιων συνεχεια. | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-12-06 21:30 |