|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχ
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπα σε καλο σου ρε Σπυρο.Μια με το διπλωμα με την μπουρκα,μια τωρα με την μοςς του Βαγγελη....Χα χα χα χα
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ μπέρδεμα αυτές οι moss ρε παιδιά... Έχω δεσει μία που βρήκα σε ένα ξύλο και σήμερα έψαχνα να βρω ποια ακριβώς είναι και μάλλον είναι java ή christmas moss. Ελπίζω να είναι Java που αντέχει σε υψηλότερες θερμοκρασίες.. Όταν/αν μεγαλώσει λίγο θα βάλω φώτο για βοήθεια..
![]() Α, κάτι ακόμα, εδώ (http://www.aquamoss.net/Articles/How...uatic-Moss.htm) αναφέρει τη java ως Taxiphyllum sp. ενώ εγώ νόμιζα οτι ανήκει στο γένος Vesicularia, τι ισχύει τελικά (ποιο είναι το πιο πρόσφατο)? |
|
||||
|
||||
![]()
να βαλεις να βαλεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Βαλε φωτογραφια μπας και βγαλουμε ακρη. |
|
||||
|
||||
![]()
Φώτος (κινητό) από το "μητρικό" φυτό (στις 2 πρώτες είναι όλο το φυτό και στις επόμενες λεπτομέρεια):
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου φέρνει σε taxiphyllum barbieri (vesicularia dubyana)... Βασικά μοιάζει αλλά η τζάβα είναι πιο λεπτή
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι μοςς ειναι αυτη??? | kingrim | Αναγνωρίσεις φυτών | 10 | 19-10-10 01:02 |
3 αναγνωρισεις φυτων | gemen | Αναγνωρίσεις φυτών | 4 | 05-10-10 17:40 |
σκαλαρια τρωνε μοςς? | Δημητρης89 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 07-03-10 23:04 |
μερικες αναγνωρισεις παρακαλω | kosmidis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 10 | 11-02-07 21:59 |