|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία
![]() Το "κόκκινο" που αναφέρω πιο πριν πρέπει να είναι όντως μανιτάρι αλλά είναι πολύ μικρό και δεν μπορώ να το φωτογραφίσω. Η σημερινή "ανακάλυψη" είναι εντελώς διαφορετικού τύπου. Μόλις επέστρεψα απο τη δουλειά και άναψα για λίγο το φως, είδα ένα λευκό αντικείμενο που έμοιαζει (μπορώ να πω πως ήταν το ίδιο) με έκδυση απο γαρίδα red cherry... O κλοουνάκος που έχω βάλει το έβαλε στο στόμα και το έφτυσε αμέσως, μετά πήγα να πάρω τη μηχανή να βγάλω φωτογραφία αλλά δεν το ξαναείδα, είτε χώθηκε κάπου στο βράχο, είτε τελικά το έφαγε ο ψάρης, δεν ξέρω... Καμία ιδέα πως μπορεί να βρέθηκε στο ενυδρείο; Όσο κι αν έχω παρατηρήσει δεν έχω δει κάτι άλλο ζωντανό, τουλάχιστον όχι κινούμενο... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 23-10-10 στις 21:22 |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα... αμφίποδα, ευχαριστώ
![]() Και λες ήταν ζωντανό και μας άφησε, ή και εκεί παίζει το ίδιο σκηνικό με τις γαρίδες και απλά αλλάζουν εξωσκελετό; |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ετυχε να διαβασω κατι.....αλλα εχω βρει κι εγω αμφιποδο-πουκαμισα...
![]() αν ειδες ενα...να ξερεις οτι εχεις πολλαααα!!! θα τα δεις εν καιρω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρακας αλμυρού νερού Over | Tassos1 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 59 | 08-03-08 20:43 |
Σκουλήκι και γαρίδα αλμυρού νερού. Κάνει για τροφή? | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 24-06-07 14:02 |
ερωτήσεις... | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 18-04-06 13:36 |
Ερωτήσεις | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 31-01-05 19:26 |