|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη τυχη στο να το βρεις,εγω που εφαγα κρητη και Πατρα τελικα τζιφος ασε που δεν το ηξεραν με καμια ονομασια....κατεληξα να τους λεω αν εχετε το φυτο που τρωει μυγες για να καταλαβουν.Παντως μου εξηγησαν πως το φερνουν κυριως στις αρχες καλοκαιριου επειδη τρωει τις μυγες και ειναι δημοφιλες εκεινη την περιοδο.Πραγματικα αν μπορεσεις να το βρεις πες μου και εμενα μπας και φτιαξω επιτελους το vivarium που μου εχει κατσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει στο κέντρο Χανιά στην αγορά στο μαγαζί εν κήπω θα φέρουν σε μία εβδομάδα.
Σόρρυ για το όνομα μαγαζιού
|
||||
|
||||
![]()
μεσ'το μελι ειναι. ρε ψαρεμα που πεφτει
|
||||
|
||||
![]()
Που μπορω να βρω Διωναιες στην Αθηνα ;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει σε αρκετά φυτώρια, εγώ είχα βρει σε ένα στη διασταύρωση Χαμοστέρνας με Πειραιώς
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Vivarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 17 | 23-10-10 21:39 |
Vivarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 34 | 31-08-10 17:59 |
vivarium!!!!E NAI ΖΗΛΕΨΑ | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 14-03-10 11:51 |
Ε και γω ζηλεψα!Vivarium | rottbea | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 8 | 14-03-10 03:48 |
Vivarium | gwgw | ¶λλα ζώα | 38 | 25-01-07 15:42 |