|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...ρε Γιωργο διαβασε λιγο τον πινακα....με ph-7,4 και kh-11 (που πας????
![]() Πιστευω ειναι το πρωτο που θα πρεπει να δεις..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αουτς αουτς!!μ επιασες αδιαβαστο!!να κατεβασω το ph στο 7.2?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετρα αν γινεται PO4
Ποσο καιρο δουλευουν οι λαμπες? (εχουν υποθετω digital ballast?) Χτυπαει καθολου ηλιος το ενυδρειο? Λιπανση σοβαρη δεν κανεις, ενω εχεις δυνατο φωτισμο.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια οξυζενε βαζουμε το απλο απο τα φαρμακεια????
και drop cheker απο που μπορει καποιος να αγορασει??? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι απο τα φαρμακεια και ειναι φθηνο.
Drop checker δεν εχω βρει σε μαγαζι (δεν εψαξα και πολυ),εγω εχω παρει αυτον http://cgi.ebay.com/CO2-Aquarium-Gla...item2a07f60ad0 υπαρχει και σε αυτο το σχημα http://cgi.ebay.com/CO2-pH-Test-Drop...item2a0b399d76 |
|
||||
|
||||
![]()
thx!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αλλοι λενε οτι προκαλει αλγες η συχνη λιπανση και αλλοι οχι.εξαλλου και τα φυτα που εχω τωρα δεν ειναι και απαιτητικα..απλα σιγα σιγα,θελω να παω σε λιγο πιο δυσκολα φυτα,γι αυτο προσθεσα και εξτρα λαμπες...εχω βγαλει και εχω καθαρισει τα ξυλα απο την bba και τωρα αστραφτουν,θα δοκιμασω και το κολπο με το οξυζενε για το χαλικι,και θ αρχισω σωστη λιπανση...ακουω συμβουλες απο εμπειρους και μη.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα ειναι αρχικα να ανεβασεις τα επιπεδα CO2.
Επισης μετρα PO4 & NO3 και πες που βρισκεσαι... υ.γ Προσωπικα θα εκοβα τα λιπασματα για λιγο διαστημα(αλλωστε η πιθανη ελλειψη που ισως επελθει θα ειναι σταδιακη και ορατη και δεν θα ειναι κατι που δεν επανορθωνετε)...
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως για ΒΒΑ που ειναι σε αρχικα σταδια κανω τα εξης:
Φουλ λιπανση και αλλαγη νερου 60% καθε κυριακη Φουλ CO2 σταδιακα μεχρι να δω τι θα κανουν τα ζωντανα Αγορα σαλιγγαρια corona και νηστια στα σαλιγγαρια γιατι ειναι τα μονα που τρωνε ΒΒΑ αλλα μονο οταν ειναι νηστικα. Περιμενω να ερθει απο petcumulus Excel και θα ριχνω την ημερισια δωση πανω στην ββα με συριγγα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μηχανη με το πολυ 400 €? | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 14 | 18-12-07 18:59 |
Πολυ Ενδιαφερον... | ob-la-di | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-07 00:28 |
Πολυ Σκαψιμο Ρε Παιδια | pchrisovergis | Malawi | 1 | 12-01-06 07:33 |