|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- παιδια οσο τα βλεπω ειναι και πιο ομορφα... ![]() ![]() το Σ/Κ θα βγαλω φωτο να τα μοιραστω και μαζι σας... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 22-10-10 στις 21:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω οσο τις κοιταω...τις βλεπω με πιο συμπαθητικο ματι....με τα λαστιχακια τους....τη διαφανεια τους....τα χρωματακια τους...ετσι οπως καθονται ησυχες-ησυχες....
δε μου λες?? θα συνεχισεις να μας δουλευεις?? αν ξαναγραψεις χωρις φωτο θα εισηγηθω για μπαν.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φτου σας και στους δυο.... αυριο θα βαλω φωτο....
|
||||
|
||||
![]()
Απλά είπα να σε ενημερώσω μιας και δεν το έμαθες ακόμα... σήμερα είναι Σάββατο!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε βρε θαναση...ανοιξες και το μαγαζι και απο φωτο ακομη τιποτα....!!!
|
||||
|
||||
![]()
απαπαπαπαπαπα εσεις ξεγεννατε και 6 αμηνητικο.... χαχαχαχαχα
να αντιπαραθεσω στα λεγομενα σας οτι σαββατο ειναι και στις 23.59 ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κλεοβουλε...καρτες εγω και εσυ....και το μπαν το εφαγε...
![]() μπαν μεχρι το αλλο σαββατο στις 23:59 ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() οποιος με κανει μπαν δωρο ενα κουτι λουκουμια...
|
||||
|
||||
![]()
Κι άλλοι παραλαμβάνουν σήμερα και ίσως προλάβουν να βάλουν και φωτό πριν από σένα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια... ξερω οτι περιμενετε και σας κουρασα αλλα η δουλεια βλεπετε και το ενυδρειο που φτιαχνω...
![]() ![]() ![]() σας βαζω φωτο απο τα 3 πρωτα ειδη malawi που εχω στο προχειρο ενυδρειο που ετοιμαστηκε μεχρι να ερθει το μεγαλο σπιτι... μαζι με το μεγαλο θα ερθουν και τα υπολοιπα malawi... ![]() ![]() παρτε τις και σε μεγαλες να χορτασετε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαθος...απο την αρχη? | kyriakosk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-08-10 00:43 |
πρωτη παρουσίαση | j.p. | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 16-02-10 15:15 |
Μια πρωτη γευση.... | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 60 | 18-05-09 17:03 |
Πρωτη του Reef μου | niar71 | Reef | 23 | 08-01-07 15:28 |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |