|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκτός κι αν "μαγειρεύει" το νερό με όσμοση/πρόσθετα/ζουμιά κλπ (που δε μου φαίνεται). Αλλιώς ας παει ένα δείγμα στο πετ σοπ να του το μετρήσουνε μια-2 φορές, να μη δινει και λεφτά για 3 έξτρα τεστ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
To Ph είναι μεγάλη συζήτηση.. σε 18-λιτρο τι να κάνει...;
Και το GH και το KH πόσο να αλλάξουν δηλαδή αν βάζει νερό απ'τη βρύση; Και ακόμα και να αλλάξουν, έναν αρχάριο δεν νομίζω ότι τον εξυπηρετεί να τα μετράει συνεχώς και να προσπαθεί να πετύχει συγκεκριμένες τιμές - πάει να μπλέξει. |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως οπως τα λες, θα μπλεξει ακρι δεν θα βγαζει, θα χαλαει και τζαμπα τα λεφτα του! Γι' αυτο λεμε καλυτερα περισσοτερα λιτρα αν εχεις χορο, μπορει να πληρωσεις κατι παραπανω στην αρχη αλλα θα κανεις σιγουρα αποσβεση μετα. Στο ποσο μπορουν να αλλαξουν οι τιμες κρινε απο αυτο που ανεφερα πριν και κρινε το τι μπορει να γινει στο 10λιτρο του φιλου που ειναι μισα λιτρα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά γεια σας και πάλι.. Τα χρυσόψαρα έχουν μπει πλεον σε 60άρι ενυδρείο αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να το παρουσιάσω.
Εδώ και δυο ώρες όμως έχω ανησυχήσει πάρα πολύ. Το ένα από τα δυο κάθεται στον βυθό γυρισμένο ανάποδα, με την κοιλίτσα του δηλαδή προς τα πάνω. Γυρίζει και κολυμπάει για λίγο αλλά αμέσως ξαναγυρίζει ανάποδα. Έχω ανησυχήσει πάρα πολύ. Τι συμβαίνει? Όποιος μπορεί να βοηθήσει είμαι ευγνώμων |
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε μετρήσεις ΝΗ3, ΝΟ2, ΝΟ3, να δούμε τι γίνεται...
------------------------- Όταν το ψάρι είναι ανάποδα είναι σκούρα τα πράγματα όπως καταλαβαίνεις. Πιθανότατα είναι άρρωστο, ίσως και να οφείλεται σε προηγούμενη ταλαιπωρία. Βρες και τη φόρμα για τις ασθένειες και συμπλήρωσέ τη για να μπορέσουν να σε βοηθήσουν πιό εύκολα στη διάγνωση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 22-12-10 στις 23:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχει ηδη υποστεί ζημια απο κακης ποιοτητας νερο, το φιλτρο στο ενυδρειο δεν ειναι και στρωμένο σωστα? πρεπει να βαλεις αγγελια για "μπολι" τουλαχιστον να σωσεις το αλλο..
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε aquaman δεν έχω μετρήσεις, δεν έχω προλάβει να μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες.
Να υποθέσω ότι για να ξέρω τι να κάνω είναι απαραίτητες οι μετρήσεις? Τα έχω προσέξει πάρα πολύ εως τώρα. Φίλτρο eheim ικανό για πολύ περισσότερα λίτρα, τακτικές αλλαγές νερού με σωστή θερμοκρασία, τακτικότατο καθάρισμα, σε καλό χώρο, δεν αφήνω κανέναν να τα ενοχλεί, καλή διατροφή. Δυο πράγματα δεν έχω κάνει εως τώρα. Το ένα είναι τη νηστεία αφού με πείθουν ότι πεινάνε μονίμως. Δεν τους δίνω περισσότερο. Απλά δεν κάνω τη μια μέρα παύση που προτείνεται. Το δεύτερο που είπα και πριν είναι οι μετρήσεις στα στοιχεία του νερού |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοήθεια για χρυσόψαρο! | aquaristas | Χρυσόψαρα | 2 | 04-01-10 00:45 |
Κάθετα ακίνητο στον πυθμένα. | mmarou | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 28-05-09 12:06 |
Προλαβαίνω να κάνω κάτι με το χρυσόψαρο? | Panos V. | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 9 | 25-03-08 15:56 |
χρυσόψαρο με μαύρα στίγματα..τι να κάνω? | Μαρία | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-04-06 15:20 |
Γεννητούρια πριν 30 λεπτά! Τι κάνω τώρα? | xatzargyros | Αναπαραγωγή | 4 | 05-03-05 22:59 |