|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εσύ Αλέξη τέτοια λέγε κι όταν επιστρέψεις στα φυτεμένα, να δούμε ποιός θα βρεθεί να σου δώσει φυτά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε θα γινεις μποστανας?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παιδια να του αλλαξουμε στρατοπεδο γρηγορα πρωτου το ξανασκεφτει
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη μου πάντα μποστανάς ήμουν (αλλά με βραχόκηπους
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρε μη θολωνεις τα νερα
εεεεεεεεελαααααααα!!!!!!!!!!!!!εεεεεεεεελαααααααα
|
||||
|
||||
![]()
Καλά το υποψιάστηκα εγώ όταν είδα τα νταμάρια πηγμένα στα φυτά,αλλά είπα να μην πω τίποτα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παγίδα είναι για να αλλαξοπιστήσουν μερικοί-μερικοί
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω διαθέσιμη για όποιον θέλει στην συνάντηση:
Java Moss και Hydrocotyle_leucocephala....Λίγο Ludwigia repens.....Ένα κομμάτι Heteranthera zosterifolia Myriophyllum aquaticum....Λίγο Αν τα θέλετε να τα φέρω. ![]() Επίσης Χάρη (drbig) αν έχεις Vallisneria nana που είχαμε πει φέρε καν;a δύο ρίζες. Ευχαριστώ Σου ετοιμάζω κάτι καλό αλλά λίγο αργότερα υπομονή. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Α τυχερός είσαι!! Βρήκα μια ρίζα, τις αλλες τις έχασα όντως!!! Στην κρατάω και στην δίνω.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drbig : 21-10-10 στις 19:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη αν φέρεις Hydrocotyle leucocephala, Heteranthera zosterifolia και Myriophyllum aquaticum, τα παίρνω ευχαρίστως.
![]() Posidwnas christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ neos paco Dimitris_Batman |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Θα στα φέρω Κώστα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 21-10-10 στις 21:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες λίγη μοςς εκτός τζάβα εάν έχετε και μπορείτε να δώσετε φέρτε στην συνάντηση...
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδια σας βλεπω τοση ωρα και κρατιεμαι (το παιζω κεμπαρης) για να μη σας ζητησω καμια (ας ειναι και δυο) ΒΑΛΙΣΝΕΡΙΑ στριφογυριστη. Οποιος μου φερει στη συναντηση θα πω στον bokosta να τον κερασει καφε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει πολυ εντονη κινητικοτητα ......φυτα,πετρες,ψαρια,σκουληκια,καφεδες,ξανα καφεδες,ξανα μανα καφεδες,δυναμικος χειμωνας εχει μπει.
Αν παιζει κλαδεματακι απο zosterifolia,φερτε κανενα παραπανω (μετα απο σας monsieur bokostas ![]() Ευχαριστω προκαταβολικα και θα ανταμειψω με pteropus ''narrow'' ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |