|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα πάλι το χρώμα που έχεις βάλει από το test για την αμμωνία μου φαίνεται ότι πρασινίζει...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το τεστ το κοιταμε παντα απο πανω.(και απο πανω δεν πρασινιζει) ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως και στις δυο περιπτώσεις πράσινο βλέπω. Το ενυδρείο πόσο καιρό είναι με ψάρια ; στρώσιμο έγινε ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως είπε και ο Γιάννης απο πάνω το βλέπουμε και είναι κίτρινο ακριβώς όπως το χαρτάκι , αφου δεν διαχωρίζει ... το ενυδρειο στηθηκε τον ιουλιο και τα φίλτρα είναι στρωμένα απο τέλη αυγουστου οπου και μπηκαν τα ψαρακια , αν είχα αμμωνία δεν θα είχα και απωλειες στα ψάρια? Αυτό που βλέπω ειναι οτι και εβδομάδα να περάσει τα νιτρικά μένου γυρω στο 10 , ετσι γίνεται ?? Το ενυδρειο ειναι αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43791
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχεις και μεγαλη ιχθυοφορτιση,οποτε τα νιτρικα ειναι φυσιολογικα.Τωρα για την αλγη δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι ειναι υπουλες και παρα πολλες φορες εμφανιζονται σε τελεια συστηματα.Κοινως κανε υπομονη και τις τηρησε τις αλλαγες νερου και βλεπεις...(καποιοι αλλοι μπορει να ξερουν περισσοτερα και να μπορουν να σε βοηθησουν).
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Γιάννη θα περιμένω τους μποστανάδες να μου δωσουν τα φώτα τους...
ΝΑ και μερικές φωτος ακόμη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εμφανιση καφε αλγης - help !! | jimmis1974 | Φύκη -€“ ¶λγες | 9 | 21-11-10 15:37 |
Εμφανιση BGA | mpampis 1969 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 10-09-09 15:45 |
Εμφανιση μικροοργανισμων κατα τη διαρκεια στησιματος ενυδρειου | Δημητρης Α. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 05-01-09 15:06 |
τριχες αλγης γιατι?? | alan boy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 13-09-07 11:20 |
ιχνη αλγης | alfacom | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-07-04 16:31 |