|
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
2. Nαι, αν το επιδιωξεις με κλειστη αναπαραγωγη. Ισως απο την 3η γενια και μετα να εμφανιστουν κι αλλες γαλαζιες. 3.Αναπαραγοντας την με bee και μετα ξανα με τους απογονους τις και ξανα με τα εγγονια της και δισεγγονα της και κανοντας συνεχως επιλογη. Αν μαλιστα βγει αρσενικη γινεται ακομα πιο ευκολο. 4.Υπαρχει ισχυρη πιθανοτητα καποια απο τις bee να εφερε γονιδιο απο tiger. Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Την ειχα δει αυτη τη γαριδουλα καιρο τωρα, και αμεσως το μυαλο μου πηγε στις πρωτες bee που αγορασα απο το WInn, οι οποιες ηταν αρκετα παρδαλες χωρις πολυ καθαρα σχεδια και δεν ξερουμε και απο που κραταει η σκουφια τους. Το πιο πιθανο λοιπον εινα καπου στο παρελθον τους, καποια απο αυτες να εχει αιμα απο tiger. H Ulli Bauer στο crustaforum, το επιασε αμεσως : Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
να το κανεις αν εχεις ενα ενυδρειακι...
![]() ειναι οντως πολυ ομορφη...και τελικα ανακατευεται αιμα tiger καπου στο παρελθον.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν καταλαβα καλα οι bee με τις tiger υβριδιζουν αφου ειναι κ οι 2 caridina.
Σωστα? Αν εχεις ενυδρειο κανε μια προσπαθεια. Παντως αν βγαλεις blue bolt εγω ενδιαφερομαι για 10-15 κομματια.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλικη τιμη 14.999
|
|
||||
|
||||
![]()
Τουλαχιστον να τους κανουμε μια ασφαλεια για την μεταφορα.
Ολο κ καποια ασφαληστικη θα καλυπτει μεταφορα γαριδων... ![]() ![]() Ε και 2-3 να χαθουν σιγα το κοστος.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μεταφορά ζώντων ζώων απ όσο ξέρω μόνο η Αγροτική.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
γαριδα! | drak7family | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 09-03-10 08:43 |
ξερει κανεις αυτη τη γαριδα? (mountain rock) | thanasis76 | Όλες οι άλλες γαρίδες | 6 | 10-10-08 06:27 |
Sos Γαριδα πεθαινει!!!! | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 25-06-06 11:26 |