|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω είναι κάποιο είδος κωπήποδου γλυκού νερού. Είχα κάποια παρόμοια στη λιμνούλα μου (σαν μπαλίτσες που κινούνται). Θα τα "περιποιηθούν" τα μονομαχάκια όπου νά'ναι...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΕΕΤΣΙΙΙΙ μονομαχοι χουλιγκανια!!
![]() ![]() ![]() ------------------------- ρε παιδια ξερει κανεις ποσο ζουν τα αρτεμια απο την στιγμη που τα βαλουμε στο ενυδρειο και δεν φαγωθουν? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Singha : 20-10-10 στις 12:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ζουν μερικές ώρες (2-3), μερικά αβγά εκκολάπτονται μέσα στο ενυδρείο καμιά φορα, αλλά έχει να κάνει με τη σκληρότητα και το pH νομίζω...
|
|
||||
|
||||
![]()
παταω 4 δωσεις με συριγγα γεματες με αρτεμια. καποια ψαρακια εχουν κιλιες μεχρι απεναντι και καποια αλλα (2 3 ) δεν τρωνε. βασικα τα βλεπω με αδια στομαχια βασικα απο τοτε που μπηκε το φιλτρο σε λειτουργια (χτες)
τα μονομαχακια κρυβονται δεν ειναι οπως πριν.. χυμα παντου και τετοια. αν ομως τα αρτεμια μπορουν και ζουν κανα 2ωρο στο ενυδρειο. λογικα θα φαγωνονται |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι ρε παιδια αρτεμια τελικα καταφερα να φτιαξω.. αλλα δεν τα βλεπω να τρωνε.. μου εχουνε σπασει τα νευρα
![]() πως θα το καταλαβω? μην μου πειτε για τις κοιλιτσες τους, γιατι δεν τις βλεπω να φουσκωνουνε...
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως ειναι μικρα τα ψαρια ακομα για να φανε αρτεμια?
Δοκιμασε να κλεισεις το φιλτρο αν ειναι ανοιχτο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μικρα ειναι σηγουρα, αλλα οχι για να φανε νομιζω! ειναι 10 ημεων σημερα
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |
Discus Project | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 15 | 19-06-07 07:36 |