|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα κοιταζα τα ακροφυσια..Αν ειχε προβλημα το μπαλαστ δεν θα ξανααναβε.
|
||||
|
||||
![]()
Τα σκέφτηκα τα ακροφύσια, και τα πίεσα/έπαιξα λίγο αλλά δεν έγινε τίποτε. Μόνο όταν έσβυσα/άναψα ξαναρχισε να δουλεύει.
|
|
||||
|
||||
![]()
τα μπαλαστ ειναι ηλεκτρονικα μπορει να καποιο τρανζιστορ να ειχε μεινει σε λαθος κατασταση οταν το εσβησες εκανες ρεσετ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι έτσι, και το ξανακάνει πάω για αλλαγή μπαλαστ δηλαδή...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δες στο διακοπτη τις ενωσεις
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν πατάει καλά η 1 λάμπα, δεν ανάβει ούτε η άλλη (για το QTI μιλάω γιατί την έχω πάθει).
Οπότε :ή κούνησες τη λάμπα και όλα καλά ή σε κάποια λάμπα κοντεύουν οι ώρες της (το παίζει intelligent και δεν δίνει ρεύμα αν δει ότι η λάμπα δεν είναι σε καλή κατάσταση). Το καλό με τα ηλεκτρονικά είναι ότι ή δουλεύουν ή δεν δουλεύουν (δυαδική λογική 1 ή 0) οπότε μάλλον ήταν "αστοχία" της στιγμής.
|
||||
|
||||
![]()
Τον είδα το διακόπτη - φαίνεται ΟΚ - και δίνει και στα 2 μπάλαστ μέσω κλέμας. Και η κλέμα ΟΚ - όλα σφιχτά, και παροχή ΟΚ και στα 2 μπάλαστ.
Θα δω κι αυτό που είπατε με το αν πατάνε καλά οι λάμπες. Βασικά μέτρησα με βολτάμετρο όλες τις επαφές στα 2 μπάλαστ, και τώρα του την έχω στημένη, να δω αν/τι θα αλλάξει κάποια τάση την επόμενη φορά που θα παρουσιαστεί το πρόβλημα.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
balast | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 15-01-10 15:27 |
Ηλεκτρολογική Απορεία | gmanes | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 25-04-09 09:35 |
dim balast κοντρολερ τ5? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 17-10-07 14:35 |
balast ηλεκτρονικο-μηχανικο | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-07-07 07:37 |
Balast και άγιος ο Θεός | AngleV | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 24-11-05 20:55 |