|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως και ο πλεκο ... δωσε τροφη πρασσινη (σπιρουλινα) ωστε να μην ψαχνουν τα φυτικα απο αλλου , βαλε και ενα αγγουρακι καλα πλυμενο και θα εισαι οκ ...
Α! και κλαδεψε την ανουμπια εχεις τουλαχιστον 4-5 φυτακια εκει μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!! Βαλε και κανενα που να κανει κρυψωνες (βαλισνερια ) και θα εισαι οκ ... Οσο για τα σκαλαρια, κρατα τα ετσι μεχρι να δεις ζευγαρια , μετα τον εναν δωστον ... για τα γκουραμο-μποτια δε ,δεν γνωριζω δεν απαντω .
|
||||
|
||||
![]()
Τα botia,μου ειχαν φαει ολα τα φυτα.
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα δεν μου τα πειραξαν ποτε. (clown και sidthimunki)
Ισως εβρισκαν αρκετη τροφη και καλυπταν τις αναγκες τους.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θελει λιγο βρασιμο η το ριχνω ωμο? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω το βραζω λιγο.
Μαλακωνει κ το κατασπαραζουν αμεσως. |
|
||||
|
||||
![]()
Αγγουρι ωμο.
Τρωγεται ευκολα και κραταει πολυ περισσοτερο πριν λιωσει μεσα στο ενυδρειο και βρωμισει το νερο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα βοτια ποια ειναι ?
πολλα τα ψαρια στα λιτρα και εχεισ διαλεξει και μεγαλα
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι οπως ειναι φαγωμενα τα φυλλα μοιαζει περισσοτερο να τα εχει φαει καποιο σαλιγκαρι παρα ψαρι.Μηπως εχεις apple snail στο ενυδρειο σου?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η πλακα ειναι οτι ολη την μερα παρακολουθω μηπως καποιο ψαρι αρχισει να τσιμαπει τα φυτα αλλα δεν βλεπω τιποτα. Με οσοσυς το εχω συζητησει τους γφαινετα παραξενο που τρωνε την ανουμποαι και οχι τα λλα δυο φυτα ![]() Σκεφτομαι μηπως οι Pleco εχει αρχισει να τα τρωει, μια και τωρα οταν του δινω ταμπλετες δεν προλαβαινει η ταμπλετα να φτασει στο βυθο και τα γκουραμι την πιανουν και την τρωνε. Μηπως δεν βρισκει τροφη?. Δεν ξερω τι να πω ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΦΥΤΑ | nikos2380 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 03-09-10 16:17 |
σκαλαρια τρωνε μοςς? | Δημητρης89 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 07-03-10 23:04 |
Τρωνε τα χρυσοψαρα μύγες? | aginor | Χρυσόψαρα | 8 | 22-11-09 23:38 |
λαχανικα τρωνε? | Dimi | Ζωοτόκα | 5 | 06-11-07 12:50 |
ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ!! | ginodim | Reefsafe | 3 | 03-04-07 16:34 |