|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σας δώσω. Υπομονή χεχε
![]() ------------------------- Πήρα υπερμαγγανικό κάλλιο και την Πέμπτη που θα έχω ώρα θα τα απολυμάνω Υ.Γ.: ΚΜΝΟ4 δεν είναι;
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 18-10-10 στις 17:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αντε βρε καμια φωτο μονο λογια εισαι..........
|
|
||||
|
||||
![]()
Φώτο όχι ακόμα γιατί από όταν τα πήρα ήταν φουλ στην άλγη... Βέβαια ο Αλέξης έχει λάβει δράση αλλά έχουν και τρύπες τα φύλλα από τη μεταφορά. Τα παλιά φυτά αναπτύσσονται σαν τρελά.
Έβαλα και λίγο κάλλιο για τις τρύπες... Παρατηρώ κάτι μαύρα στίγματα (κουκίδες πολύ μικρές) στην ανούμπια και στο μικροσορουμ. Είντα είναι;
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι πράσινες τότε μάλλον είναι είδος άλγης green spot και κόβεις τη δοσολογία λιπάσματος. Αν είναι μαύρα λογικά μόνο το μικροσόρουμ θα έχει και είναι ο τρόπος αναπαραγωγής του. Χωρίς φωτο δεν γίνεται να καταλάβουμε τί είναι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Έκοψα το πολύ προσβεβλημένο φύλλο (που ήταν και παλιό) με τα στίγματα.
Είναι μαύρα και έχει το μικροσορουμ και η ανούμπια μόνο... Από το κομμένο φύλλο το έτριψα δυνατά με την οδοντόβουρτσα που έχω για τις άλγες και δεν έβγαιναν τα στίγματα! Υ.Γ. Η hygrophila polysperma & corymbosa siamensis θα με τρελάνουν! Κάνουν αγώνα ταχύτητας με το κερατόφυλλο;
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, πάρτε ένα βιντεάκι σημερινό και πείτε μου γνώμες και παρατηρήσεις. Θέλω πολλές παρατηρήσεις!!!
![]() Μου χάλασε την ποιότητα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βγαλε ενα μακρινο βιντεο μαςεβγαλες τα ματια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|