|
|
||||
|
||||
![]()
Η υγρή τροφή βοηθάει στην ανάπτυξη infusoria μέσα στο ενυδρείο (για τις πρώτες μέρες) αλλά τα μονομαχάκια σπάνια αποδέχονται τροφή που δεν κινείται...
|
|
||||
|
||||
![]()
πως μπορω να δημιουργησω εγω τροφη σαν αυτο που λεει ο zapatas?που την βαζει σε χωμα και μετα την πατηκωνει με τζαμι?
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=10708, αλλά αυτά είναι για λίγο πιο μετά, όχι για τις πρώτες μέρες, καθώς είναι μεγαλούτσικα για τα μονομαχάκια...
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω παλι πηρα ολο το κιτ τις sera, δινει 24 ωρες για να γινει η αρτεμια, αλλα ακομα δεν ειδα τιποτα... και ειμαι ιδι στις 24 ωρες+...
και εγω να δω τι θα φανε τα μικρα.... ![]() αυτο πηρα αλλα προκοπη ακομα δεν ειδα.... http://www.sera.de/gr/produkte/aquar...-brut-set.html
|
||||
|
||||
![]()
αυτό που έχω καταλάβει εγώ για την αρτέμια είναι ότι πρέπει να κρατάς τις αναλογίες.
στα φακελάκια σέρα π.χ λεει 500ml για το σακουλακι. εξαιτίας της χαμηλότερης θερμοκρασίας θέλει περισσότερο χρόνο να βγεί, περίμενε. πρόσφατα δοκίμασα αρτέμια από ebay με άριστα αποτελέσματα σχεδον 100% |
|
||||
|
||||
![]()
holla!
οι μονομαχοι εχουν πρισμενες κοιλιες. πραγμα καλο. τωρα πετυχα και κανα 2 ακομα μονομαχακια που ειναι λες και δεν εχουν φαει. μετρησα γυρω στουσ 18 συνολικα. πολυ μικρη γεννα ε? ![]() ![]() ![]() ![]() επισης ανεβασα λιγακι την σταθμη του νερου. σιγα και αργα με ενα καλαμακι. .. η αρτεμια που εχω ειναι αυτη. ![]() απο πισω λεει οτι λιγει το 2015... αυτο που εκανα ειναι: εβαλα 2 λιτρα νερο σε μια κλασσικη στρογγυλη γυαλα που μου εχει μινει απο παλια μαζι με αερατνλια.. εριξα 2 κουταλιες του γλυκου αλατι. περιμενα λιγο να διαληθει το αλας και μετα εριξα αρτεμια.. και περιμενα. αυτο.... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω λάθος αυτά τα φακελάκια έχουν μέσα το αλάτι που χρειάζεται και δεν πρέπει να προσθέσεις. Θυμάμαι λάθος;
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχαν λευκη σκονη σαν αλατι. αλλα εκανα αυτο που μου ειπε ο πετσοπερ..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |
Discus Project | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 15 | 19-06-07 07:36 |