|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κανω λαθος ο συλλογος ειναι ανοιχτος καθε Σαββατο απογευμα μετα τις 5.
Δεν νομιζω να εχετε προβλημα ακομα κ μονοι σας να ειστε,αλλα αν πατε 1η φορα μπορειτε να πατε κ με καποιον που δεν ειναι ενυδρειοφιλος. Μετα λογικα δεν θα τον ξαναπαρετε ![]() ![]() Κ οντως το κοστος εγγραφης ειναι συμβολικο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶μα είναι εκεί (που είναι σχεδόν κάθε Σάββατο) ο annivas2000 δεν χρειάζεστε παρέα, ο ψηλός με την βροντερή φωνή (και ενίοτε ακούρευτος) μόλις μπείτε θα έρθει να σας μιλήσει, να σπάσει τον πάγο κλπ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιωργο εσυ τα παιδια τα ξερεις,ειναι απιστευτοι ολοι τους.(ο ψηλος ηταν κουρεμενος αυτη την φορα,οπως και ο Δημητρης ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquarist.gr/PSFE/meetings.htm
Kαι καφέ έχουμε....και μπύρες έχουμε....και απ' όλα τα καλά έχουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να είχαμε και εδώ ένα σύλλογο, καλά θα ήταν. αλλά πάμε και δίνουμε τα λεφτά στις καφετέριες. εγώ θα πήγαινα πάντως, και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά όσους-ες έχω γνωρίσει μέσω του gab ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο. τυχαίο? δεν νομίζω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη εχεις δικιο.Εγω εχθες παρολο που ημουν με τον Αποστολη ειχα μαζι και την γυναικα μου και τον γιο μου.Ουδεμια στιγμη δεν ενιωσαν αβολα,δεν βαρεθηκαν κτλ.Σου λεω για πολυ φιλικο περιβαλλον.Λες και ημουν με τους κολλητους μου ενα πραμα.Πολυ καλα παιδια..
|
|||
|
|||
![]()
τα σαββατο περνω τις γοργονες μου και ερχομαι
![]() το πεταλο θα ειναι εκει ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αχ ρε τυχεροι Αθηναιοι ...
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, μόνο εγώ τσίμπησα και πέρασα από το σύλλογο;! Τόσοι Αθηναίοι ντροπή μας να μην πηγαίνει κανένας. Κρίμα και για τα παιδιά που πάνε και κάθονται περιμένοντας και για τη δουλειά που έχουν ρίξει για το σύλλογο.
¶ντε μια στο τόσο να πηγαίνουμε τα κωλαράκια μας για καφεδάκι από εκεί! Όσοι είναι μικροί ας έρθουν με τους γονείς τους! |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ωρα πηγες βρε Στελιο;;;Και εγω ημουν εκει.
|
||||
|
||||
![]()
είχα ΚΑΙΡΟ να πάω (3-4 μήνες) και ΠΟΛΥ χάρηκα που είδα παλιούς και καλούς φίλους...!!! Σίγουρα θα τα λέμε από κοντα ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλά είμαστε και χωρίς εσένα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλά Γιάννη, να σε βλέπουμε συχνότερα απο δω κ πέρα...
Και όποιος άλλος θελει... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσεις να ειστε καλα για το εργο που κανετε(διαδοση σπανιων ψαριων κτλ) και το οποιο πολλες φορες μενει κρυφο....Και το Σαββατο εκει...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ | WILD_RIDER | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 01-12-07 21:54 |