|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπακοπα καρολινιανα.
αυτο ειναι κατα λαθος μπηκε! εχω πολυ αμα θελεις παντος!!! το νου σου τα σαλιγκαρια γιατι εμενα γηνετε χαμος. θελω φωτο!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ουου παλι καλα που εκοψε το ματι μου
Ήδη από το πετσοπ έχω παραγγείλει μπακόπα. Τί σαλιγκάρια έχετε; Physa fontinalis; http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28398 ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τετια ειναι τα ![]() μην αγορασεις μπακοπα εχω να τροφοδοτησω ολο το νησι ![]() εχω αλη μια μπακοπα αλλα με διαφορετικο φυλλομα. δεν ξερω αν ειναι ιδια παντως δεν μιαζουν. στο επομενο κλαδεμα παλι!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το "κολπο" με τη χλωρινη το κανουμε για να απαλλαγουμε απο καποιες αλγες...η απολυμανση των φυτων ειναι κατι διαφορετικο και γινεται με υπερμαγγανικο καλιο που το βρισκεις στα φαρμακεια. ειναι πολυ φθηνο.
πληροφοριες απο οσους εχουν εφαρμοσει τη μεθοδο. κανε και μια σχετικη αναζητηση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έκανα πολλές. Αυτό με τη χλωρίνη το βρήκα από πόστ του Κλεόβουλου νομίζω.
Το υπερμαγγανικό κάλλιο δεν είναι μωβ; Με τη χλωρίνη δουλειά θα γίνει; Όσο για τις άλγες, τα κλαδέματα έχουν λίγη staghorn. Κολλάει; Θα κόψω τα προσβεβλημένα φύλλα.
|
||||
|
||||
![]()
το βουτηγμα σε χλωρινη νεκρωνει καποιες αλγες...σε μενα ειχε επιτυχια με μαυρη αλγη στα φυλλα των ανουμπιων κατω απο εντονο φως.
προσοχη δε πρεπει να βραχουν με το διαλυμα οι ριζες... ναι το υπερμαγγανικο καλιο χρωματιζει και νομιζω μωβ...δε το εχω εφαρμοσει. αλλα αυτο χρησιμοποιειται για απολυμανση
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω ήδη πως δεν πρέπει να "πιουν" οι ρίζες το υγρο γιατί φυτούλι ---> καπούτ!
![]() Τα σαλιγκάρια θα φύγουν αν τα αφαιρέσω και μετά τη χλωρίνη σχολαστικά;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απολύμανση φυτών | Filou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 08-04-16 14:14 |
Ερώτηση για καθαρισμό διαχυτήρα με χλωρίνη | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-09-09 18:40 |
Απολύμανση με μπεταντίν; | scalare | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 08-09-05 12:15 |
πέτρες σε χλωρίνη - το sera aqutan θα κάνει δουλειά ; | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 27-05-04 01:32 |
Απολύμανση φυτών | George-A | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 23-01-04 20:55 |