|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα καθημερινα αλλαζω γνωμη για το τι ψαρια θελω...ολο και κατι αλλο βρισκω..
Ειμαι σιγουρος ομως πως θα βαλω ψαρακια σκληρου νερου και ουδετερου πεχα Οι μετρησεις που περνω απο τα στικακια μεχρι τωρα ειναι ph:~ 7,2 dKH: 6 dGH: >14 πχ ενα ζευγαρακι Pelvicachromis Pulcher με 5-6 κορυς αργοτερα θα ηταν ενας ωραιος συνδυασμος..
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μαρεσει
![]() Μονο ορθια ειναι ωραια στην αριστερη πλευρα αλλα η μυτη πεταει λιγο εξω απο το νερο.. Δεν βρισκει καπου αλλα πεταει κανα 2 ποντους.. Επισης αν την βαλω ορθια αδειαζει το μεσο του ενυδρειου.. Αο διακοσμητικα δεν νομιζω να παρω κατι αλλο.. Μπορει με τα φυτα να γινει καλυτερο αλλα μεχρι τωρα δεν... ΥΓ: το νερο κιτρινισε αμεσως παρολο που την ειχα κανα 4ωρο σε βραστο-καυτο νερο Υγ2: ανακαλυψα ενα μικρο φυτακι...ενας ποντος κλοναρακι με δυο μικρα φυλαρακια..ενα δεξια ενα αριστερα..καταλαθος το εβγαλα ![]() Αυριο θα κανω κ αλλους πειραματισμους... και ελπιζω να κανω κατι γτ δεν θελω να βαζω πολυ χερι μεσα
|
||||
|
||||
![]()
τι σε ενοχλει αν "πεταει" οπως λες λιγο εξω απο το νερο??
εμενα μου αρεσει η ριζα σου...αυτο που δε μου αρεσει ειναι η αφισα με το θαλασσινο θεμα στην πλατη...
|
||||
|
||||
![]()
Θα την ωγαλω την αφισα μεχρι να βρω το μαυρο χαρτονι..
Αυριο θα κανω πειραματισμους σε σχεδια...χαζευω ενυδρεια στο aquascape που κανουν διαγωνισμους και το δικο μ ουτε το κοιταω ![]() Ελπιζω παντως με τα φυτα να γινει αρκετα καλυτερο... Επισης με τον καιρο κλεινω προς τα kribensis...πραγματικα ειναι που ωραια..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απολαυσε τη καθε στιγμη ... μελετησε και ολα γινονται!!! Μη εχεις καθολου αγχος και ρωτα οτι θελεις!!
Καλη επιλογη τα kribensis ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στο μυαλο μ εχω κανει απιστευτα σχεδια για στησιμο στο ενυδρειο..αλλα μπαινουν τα λεφτα στην μεση και τα κοβουν ολα..
Θα μ κατσει το τζοκερ αχχχχ ![]()
|
|