|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως λες και οπως γραφονται και στα παρακατω ποστ του λινκ που εδωσες (πχ #15) αυτο γινεται πολυ σπανια και μονο αν λιμοκτονησουν τα helena και πιστευω θα ηταν αδικο απο φοβο, να στερησουμε απο τη ισορροπια ενος ενυδρειου, αυτο το ειδος μηπως και χασουμε μια ατυχη γαριδα.
Γιαυτο επιμενω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εγώ ρωτησα γιατί θέλω να τα συνδυάσω, καθώς το 25λιτρο δεν βλέπω να έχει ψάρια μέσα και ήθελα να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο τζερτζελέ!!! ΣΗΜ. Αν δεν καταλαβαίνετε την λέξη τζερτζελες ...... δεν ξέρετε τι χάνετε!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (χαβαλές)
|
||||
|
||||
![]()
Δειτε εδω!
Eχω δει το σαλιγκαρια αυτα να εχουνε πιασει μια γαριδα και να την τρωνε ζωντανη... ![]() Τις πιανουν αν το θελουν,οσο το ενυδρειο εχει παρασιτα να τρωνε δεν τις πειραζουνε εγω απο τοτε αρχιζα να τα ταιζω με αλλα σαλιγκαρακια απο το αλλο μου ενυδρειο και τελικα τα χαρισα επειδη το ξεστησα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι γαρίδεs red cherry τρώνε άλγη BBA? | lingistis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 8 | 30-12-09 01:14 |