|
|
||||
|
||||
![]()
κρισμη φαση. τα πιτσιρικια θελω να δω μονο να μεγαλωνουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια στους επιτυχοντες αλλα και στους μη. εδω ριναι το βιντεο απο οταν ημουν αρχαριος.(σορρυ που ανοιξα δικο μου ποστ στο θεμα σου θοδωρη) http://www.youtube.com/watch?v=BvA10wrfHyk
|
|
||||
|
||||
![]()
τι σορυ ρε...
καθε βοηθεια και καθε παραδειγμα. ειναι παντα δεκτα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θελετε να βρισκονται πιο ευκολα στην αναζητηση τα βιντεο, στους αγγλικους τιτλους να γραφετε betta fry, και οχι baby και kids
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω το μονο που θελω αδερφε... ειναι αυτο ακριβως!!! αντε...
|
||||
|
||||
![]()
καλή επιτυχία και στους δυο με τα bettaκια σας.
την τέταρτη -πέμπτη μέρα ταισμα με ζωντανή αρτέμια, δεν τα τάιζα τίποτα άλλο πρίν. νεοεκκολαφθήσα αρτέμια γιατί είναι πιο θρεπτική, έλεγχος στη ποσότητα-καθαρός ο βυθός με σιφωνάρισμα άχρηστων υλών- τακτικός έλεγχος νιτρικών είναι αυτά που πρόσεχα εγώ. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40958 |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα τα ψαρακια σου
![]() σε ευχαριστω παραπολυ.. αν και πρωτη μου προσπαθεια. νιωθω αισιοδοξος αρκετα.. πιστευω το ιδιο και ο ζαπατας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα τι ειπες τωρα? πλακατ ζευγαρωσες?
δεν ειχες προβλημα μετα με τα μωρα? τα ξεχωρισες ευκολα? και στο θεμα πωληση-χαρισμα? τι εκανες πως τα εδωσες? γιατι απο οτι εχω δει εγω, δεν τον εχουνε σε εκτημηση τον πλακατ(κακως βεβαια, αλλα....) και ναι σηγουρα ειμαι πολυ αισιοδοξος!!! δεν εχω προβλημα η απαιτησεις βεβαια να ζησουνε 50+ ψαρακια... οσα καταφερω! καθε αρχη και δυσκολη!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μολις εβγαλα και τον μπαμπα αφου τα μονομαχακια κυκλοφορουν σε ολο το ενυδρειο πλεον και ο χαζουλιακας τα κυνηγουσε για να τα βαλει πισω στις μπουρμπουληθρες...εκανε σαν ανχω
![]() ![]() ![]() ------------------------- ετοιμαζομαι να φτιαξω αρτεμια. ακουσα οτι ειναι εναμισι κουταλακι του γλυκου αλατι μεσα σε δυο λιτρα. σωστα? οταν γενηθουν τα γαριδακια κλεινω την αεραντλια? ------------------------- μια μια μου σκανε οι ερωτησεις.... το φακελαι με τη αρτεμια. το ριχνω ολο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Singha : 15-10-10 στις 16:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αντε μπραβο
![]() και οσο για την αρτεμια... εγω δεν εχω ιδεα.... κατεψηγμενη κανει?? ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |
Discus Project | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 15 | 19-06-07 07:36 |