|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία παρουσίαση ¶λεξ και πανέμορφα ενυδρεία.
Για μένα το "A painters touch" είναι με διαφορά το καλύτερο. Εσύ ποιό στήσιμο αγάπησες περισσότερο? |
|
||||
|
||||
![]()
+1000
|
|
||||
|
||||
![]()
"Skeleton of a bush" ακουρεφτος απλα κορυφη
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ απο μενα...
Πιστεύω οτι ο φίλος μας Αλέξανδρος είναι ένας από τους καλύτερους "γνώστες" του χόμπυ μας στην Ελλάδα και περιμένουμε ΠΟΛΛΑ απ'αυτόν!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά πολλά συγχαρητήρια για την υπομονή, την επιμονή & την αγάπη
προκειμένου να βγουν αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
''Ειχα βαλει τοτε αγγελια στο GAB αλλα κανεις δεν μου χαρισε ουτε ενα κλαδεμα. Ακομα και το κερατοφυλλο το αγορασα !! Γι αυτο κι εγω ορκιστηκα τοτε να μην πεταξω ποτε κλαδεμα και να τα χαριζω ολα.''
Απλα respect. Δεν εισαι απλα μεγαλο κεφαλαιο για το χομπυ αυτο στην Ελλαδα, αλλα εισαι και πολυ μεγαλη καρδια ρε Αλεξ! ![]() Οτι καλητερο παντα μπροστα σου να το βρισκεις!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η αγαπη για το χομπι κανει θαυματα.αν δεν αγαπας κατι δεν φτανεις σε τετοιο επιπεδο.χιλια μπραβο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα ολα!
![]() με το ''skeleton of a bush'' το κορυφαιο κατα την γνωμη μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια ειναι ολα καταπληκτικα!Το ενα καλυτερο απο το αλλο.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια κ απο εμενα!3 χρονια "πορειας" στο χομπυ εγραψες κ γραφεις ιστορια!!!
συνεχισε ετσι,εισαι προτυπο για τους νεοτερους κ ευχομαι να τα 100στησεις κ δημιουργικα!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aquascaping... | ThDam | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 19-11-05 00:40 |