|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...Κανε διαφορες δοκιμες στις λαμπες σου τοτε....
Μπροστα την κοκκινη(εχεις?) και πισω τις daylight ή την καοκκινη αναμεσα τους,ψαξτο λιγο. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η θεσεις που εχω τις λαμπες ειναι η εξης: μπροστα μια κιτρινη προς το ροζ στη μεση κιτρινη και πισω λευκη day light
|
|
|||
|
|||
![]()
Στα 30watt εχεις πολλες επωνυμες και καλες επιλογες.
![]() Τις Κινεζικες-κιτρινιαρικες θα τις αλλαζα(ξανα* ![]() Ειναι αναλογα με το τι θελεις.Αφου λοιπον δεν εχεις απαιτητικα φυτα και ταυτοχρονα σε ενοχλει η αποχρωση του φωτισμου σου κανε αλλαγες. ![]() *ειχα το EF-1000 με τρεις λαμπες φωτιστικο και τις ειχα αλλαξει
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Οχι λογο του οτι ειναι εμποριου και ειναι πολυ φθηνες τις αλλαζω καθε 2μηνο Και να προσθεσω οτι και στις 3 λαμπες εχω βαλει ανακλαστηρες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex_mar : 13-10-10 στις 08:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Επεισης και εγω εχω παρει και απλες εμποριου αλλα και arcadia ,silvana και αλλες μου φενεται στο ματι εχουν αρκετη διαφορα! Ειδικα στο φασμα η μια σε ''βαραει'' στα ματια ενω την αλλη απλα μπορεις να την κοιτας οσες ωρες θες! Οι λαμπες στις παρακατο φοτο ειναι και οι δυο daylight arcadia-εμποριου. Η αληθεια ειναι οτι απο κοντα καταλαβαινεις πολυ καλητερα την διαφορα! Η αληθεια ειναι οτι λαμπα και να παρεις πανω κατω στα 6-10ευρο βγαινει http://www.petmania.gr/index.php?dis...product_id=158
|
|
|||
|
|||
![]()
Οντως φαινεται να εχουν διαφορα.
Τωρα μολις πηγα και αγορασα 2 λεντοταινιες του 1 μετρου θα τις βαλω το απογευμα και επλιζω να με ικανοποιησει το αποτελεσμα |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αν θα κανεις δουλεια με λεντοταινιες ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο και τι βαθος εχει? Θα σου προτεινα να παρεις εστω και μια ενυδρειακη για να δεις αν θα εχεις διαφορα, 10ευρο το πολυ θα δωσεις. Να ξερεις οτι στην λεντοταινια πεφτει γρηγορα η φοτεινοτητα, σε 20λιτρο που εβαλα δεν αξιζαν παρα μονο σε μπλε-μοβ 1-2 λεντακια για mon-light.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως λεει και ο maikl ψαχτο λιγο με τις θεσεις στις λαμπες και αν παλι δεν εισαι ικανοποιημενος για μενα θα πρεπει να βελεις πιο πολλα watt σε daylight γιατι αυτη ειναι που κανει εντονο και καθαρο φοτισμο! Μημπος λειτουργει πολλα χρονια η day-λαμπα σου και εχει πεσει η αποδοση?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ | GIORGOSKARA | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 30-05-10 23:04 |
κοχυλι φωτιστικο | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 05-12-08 21:13 |
Φωτιστικο HQI | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-04-08 23:56 |