|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε συ Raven ολα κοσμιματα ειναι...!!! ειδικα το πρωτο
![]() ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ |
|
||||
|
||||
![]()
η αγαπη για το χομπι μας κανει να κανουμε κατι τετοιο και οχι τα χρηματα.επισης οι ανθρωποι που σε βλεπουν να το αγαπας να σε βοηθανε και αυτοι οπως εκανες και εσυ ειδικα με εμενα αλλα και αλλους που βλεπω.προχωρα.ολοι θα στηριζουμε ο ενας τον αλλον.
και συγχαρητηρια για την εξελιξη σου αλλα στα εχω ξαναπει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μ'αυτά και μ' αυτά τους έκανες όλους μποστανάδες
![]() Μπραβο Αλέξανδρε! |
|
||||
|
||||
![]()
Aλεξανδρε εχεις φοβερη εξελιξη-φαντασια! Η τελευταια παρουσιαση στο 300 ειναι καταπληκτικη, μπραβο και συνεχισε να μας ενθουσιαζεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια Αλεξανδρε, το ωραιο με την περιπτωση σου ειναι οτι ξεκινησες απο την αρχη συνειδητοποιημενα και με ενα οραμα/στοχο. Αυτο ειναι πολυ σημαντικο, για καποιον που θελει να φτασει σε ενα υψηλο επιπεδο.
Παρ'ολ'αυτα, και οι νεοι που ξεκινουν μπορουν να καταληξουν σε παρομοιο επιπεδο, αρκει να γινει ενα κλικ και να εκτιμησουν την αξια αυτου του ειδους διατηρησης ενυδρειων και να εχουν μερακι. Συνεχισε με τον πηχη ακομη πιο ψηλα... μηπως να σε φιλοξενησουμε στη Ζωοτεχνια 2011 για να στησεις ενα ενυδρειακι στο περιπτερο μας!?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Tουλαχιστον για μενα εσυ και ο panos-alex/polis υπηρξατε εμπνευση και η αρχη για να παρω ποιο ζεστα το χομπι.
Απλα συνεχισε να μας καταπλησεις. Ενα μεγαλο μπραβο. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σηγουρα τα λογια ειναι περιττα....
ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα! ![]() ![]() θελω ομως να σου κανω μια ερωτηση, τελικα ποσα ενυδρια-κοσμηματα εχεις τωρα σε λειτουργεια??
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξ εισαι μεγαλο κεφαλαιο για το χομπι.
Σε ευχαριστουμε και σε στηριζουμε οπως και οσο μπορουμε.
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία παρουσίαση ¶λεξ και πανέμορφα ενυδρεία.
Για μένα το "A painters touch" είναι με διαφορά το καλύτερο. Εσύ ποιό στήσιμο αγάπησες περισσότερο? |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να είσαι καλλιτέχνης για να μπορέσεις να έχεις τέτοια τεράστια εξέλιξη σε τρια χρόνια. Να μπορείς να φαντάζεσαι πράγματα και να τα υλοποιείς στο μυαλό σου πριν τα υλοποιήσεις πραγματικά. Και ο Raven είναι σόγουρα καλλιτεχνική φύση!!!
Τρανό απόδειξη ο εαυτός μου: Ασχολήθηκα πρώτη φορά με ενυδρεία πριν 4 χρόνια με ένα ενυδρείο παρόμοιο με αυτό της πρώτης φωτογραφίας και είμαι σχεδόν ακόμα εκεί!!! ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aquascaping... | ThDam | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 19-11-05 00:40 |