|
|
||||
|
||||
![]()
εγω οταν πρωτο πηρα μου πεθαναν τριεις χωρις καν να δω αλλαγη στην συμπεριφορα η κατι...
|
||||
|
||||
![]()
Είναι διαολόψαρα, έχω πάρει κατά καιρούς κοπάδια ανά 10 και μέσα σε 10 ημέρες μπορεί να είχαν χαθεί έτσι τα 8 !!!
¶ντε μετά πάλι άλλα 10, δώστου και από την αρχή. Πάντως αυτά που δεν ψοφάνε τις πρώτες ημέρες, γίνονται είναι τούμπανο. Είναι αλήθεια ότι έρχονται πολύ μικρά και ταλαιπωρημένα το καλύτερο είναι να περιμένεις 10+ ημέρες από την ώρα που ήρθαν στο μαγαζί μέχρι να τα αγοράσεις......αλλά και αυτό δεν αποτελεί εγγύηση. |
|
||||
|
||||
![]()
Εκατσε συνγκηρια δεν ειχε και το "Γνωστο Καταστημα" και τα βρηκα μου τα αφησαν εδω κατω στην ιδια τιμη και λεω δεν βαριεσαι ....(ειχε πληρωθει και η γυναικα !! )
Σημερα που ανοιξα το πρωι λιγο τα φωτα για να μαζεψω κανα πτωμα δεν ειδα τιποτα ... εκτος αν προλαβαν τα απλ σναηλς να το φανε !!! Επονται και φωτο να δειτε τι ακριβως εννοω... ------------------------- Αυτο εννοω , το τραβηξα πρωι πρωι που σηκωθηκα να μαζεψω πτωματα , αλλα ευτηχως δεν ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Roussaks : 12-10-10 στις 09:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι εχω ροδοστομα εδω και 3 χρονια περιπου..ειχα 25 και εχω καπου 23...2 ή 3 να εχασα μεσα σε 3 χρονια και ισως απο γεραματα καθως ολοι ειναι μοσχαρια.
απο την αλλη το κοπαδι των καρδιναλιων παρηκμασε γρηγοροτερα...αλλα εχουν και μικροτερο προσδοκιμο ζωης... ( http://freshaquarium.about.com/cs/ch...dinaltetra.htm )
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ροδοστομοι με Αγγελοψαρα?? | Rayden | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 24-11-05 22:27 |