|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να αδειασο το φιλτρο απο σφουγκαρια και βιολογικα υλικα και να βαλω μονο ανθρακα;;
Μεσα εχει σφουγκαρια απο ανθρακα το bluwave09, κανουν αυτα ;; |
|
||||
|
||||
![]()
¶φησε τα σφουγγάρια και(άνθρακα ή)αυτά απο άνθρακα (αυτά δεν τα έχω δοκιμάσει-ας πει κάποιος αν κάνουν δουλειά)και μετά απο λίγες μέρες βγάλε τον άνθρακα, ξέπλυνε τα σφουγγάρια και βάλε τα βιολογικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΣ? ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο γέμισε με νερό. Τα σφουγγάρια (μπλε 2 και μαύρα) πλύθηκαν και ξεκίνησε να δουλεύει.
Το απογευματάκι θα ανέβουν φώτο ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mklavas : 12-10-10 στις 11:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μυτιληνιός κατά το ήμισυ (απο τη μάνα μου)
![]() Για φυτά βάλε μια αγγελία μήπως έχουν τα παιδιά εκεί γύρω να σου δώσουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νέες φώτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Τις πετρες τις βλεπω πολυ ετοιμοροπες, ελπιζω να τις εχεις κολλησει καλα, γιατι εμεισ απο σημερα ειμαστε πληρης στο σπιτι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου πολυ περιεργο και πολυ στημενο ετσι οπως εχεις βαλει τις πετρες σου.
και η μεγαλη δεξια πετρα εξακολουθει να μην μου κολαει. προσπαθησε διαφορετικο στησιμο. ισως αν την εστριβες λιγο και προσθετες και μερικες ακομα απο την δεξια μερια να ησουν ενταξει. φιλικα παντα ΜΙΜΗΣ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ Cayman 80 | ababapanos | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 0 | 04-03-09 22:20 |
μετακομηση απο cayman 80 σε cayman 110 | Τσιακιτζης Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-01-09 14:30 |
Προσθήκη t8 σε Cayman 80! | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 24-10-08 20:57 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ CAYMAN 110 | sidirchris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 04-09-08 18:37 |
ενυδρεια cayman | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-03-08 22:49 |