|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο?
|
||||
|
||||
![]()
270 μεικτά (110x45x55)
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα γίνει κουκλί!¶ντε,περιμένω φωτογραφίες.
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα
Λοιπόν μπήκαν και άλλες πέτρες. Έβαλα την άμμο και έριξα λίγο νερό ώστε να στρώση η άμμος. Πρέπει να περιμένω να στεγνώσει η σιλικόνη για να το γεμίσω όλο με νερό;; ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΩΡΑ Θα κάνω το αργό στρώσιμο δηλ. βακτήρια (το ferplast μου είχε μέσα κάτι χαπάκια blustart λέει να βάλω 2 για τα λίτρα μου) + 1 tablet food + 40 μέρες (με σβηστό φως για να μην πιάσει άλγη) και ΕΤΟΙΜΟ ![]() Τα λέω καλά;;; |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το στρώσιμο υπάρχει και η ευκολότερη και γρηγορότερη λύση που είναι το μπόλι. Τώρα αν θες να ακολουθήσεις την μακρά διαδικασία, είναι επιλογή σου και σεβαστή, απλά δεν ξέρω αυτά τα χαπάκια. Ξέρω οτι απλά ρίχνεις λίγη τροφή και μετά περιμένεις, πάντα όμως μετρώντας νιτρικά / νιτρώδη / αμμωνία.
Για το aquascape θα επιμείνω λίγο στο να βάλεις περισσότερες πέτρες. Όσο είχα λίγες πέτρες στο δικό μου, τα ψαράκια ήταν σχεδόν πάντα κρυμένα... Όταν τις έκανα πολλές, άρχισαν να κυκλοφορούν! Παράλογο ίσως αλλά προφανώς νοιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Μπορείς και να αλλάξεις την (πολύ) μεγάλη πέτρα αριστερά με μικρότερες, αφού η συγκεκριμένη δεν προσφέρει τίποτα και καταλαμβάνει και πολύτιμο χώρο! (οι κρυψώνες που φτιάχνεις με τις πέτρες για να είναι λειτουργικές, θα πρέπει να είναι "νεκρές", δηλαδή κλειστές, όχι διαμπερές. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τα σχόλια persival (έχω διαβάσει το δικό σου topic πάνω απο 10 φορές
![]() Η μεγάλη πέτρα μπήκε γιατί είναι όλη κούφια από κάτω και κάνει μια πολύ μεγάλη σπηλιά. Πιστεύω με λίγο σκάψιμο θα την ανακαλύψουν. Για μετρήσεις νομίζω μετά τις 30 μέρες....... ![]() Να το γεμίσω νερό η να περιμένω 24 ώρες να στεγνώση η σιλικόνη;;;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ Cayman 80 | ababapanos | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 0 | 04-03-09 22:20 |
μετακομηση απο cayman 80 σε cayman 110 | Τσιακιτζης Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-01-09 14:30 |
Προσθήκη t8 σε Cayman 80! | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 24-10-08 20:57 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ CAYMAN 110 | sidirchris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 04-09-08 18:37 |
ενυδρεια cayman | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-03-08 22:49 |