|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ο ογκομετρικός είχε ύψος 33εκ περίπου (πριν τον κόψω) και διάμετρο γύρω στα 4-5εκ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 09-10-10 στις 07:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και μόνο που κατάφερες να τρυπήσεις κοίλο κομμάτι γυαλί..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=aquaman;491178]Το έχω μέσα εδώ και 8 ώρες περίπου
![]() ------------------------- Περιμενουμε με ανυπομονησια.. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλε για πες μας για την κατασκευη..δουλευει καλα;;τι κυκλοφορητη εχεις βαλει(λιτρα/ωρα);;κ κανα βιντεακι αν εβαζες θα ηταν ακομα καλυτερα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονή... κάνω δοκιμές σε σχέση με τον παλιό μου διαχυτήρα για να μπορώ να κάνω σύγκριση. Προς το παρόν φαίνεται ότι δουλεύει το ίδιο αποδοτικά με αυτόν που είχα φτιάξει βασισμένος στη σελίδα του tsamisaquarium. Το δουλεύω με μια αντλία eheim compact 600λ/ωρα την οποία έχω ρυθμίσει σε χαμηλή ροή (γύρω στα 300λ/ω).
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να κι ένα βιντεάκι. Μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά - το ίδιο καλά με τον προηγούμενο διαχυτήρα μου (απλά μου αρέσει περισσότερο να τον βλέπω αυτόν). Για τις βεντούζες τελικά δεν έκοψα τρύπες όπως είχα αρχικά κατά νου, γιατί έχω βρει μια πατέντα να κάνω "ποδαράκια" από σιλικόνη πάνω στο σωλήνα, στα οποία θα "κουμπώσουν" οι βεντούζες.
http://www.youtube.com/watch?v=j2_TY5CkiSo Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 14-10-10 στις 17:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο,μπραβο....απο θορυβο πως παει;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CO2 Reactor | aggelospap | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 20-04-10 13:01 |
Reactor και ροη... | vasilakis | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 4 | 26-11-07 23:55 |
DIY CO2 reactor | George-A | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 02-05-05 07:07 |
co2 reactor | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 02-12-04 02:32 |
CO2 reactor | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-05-03 16:12 |