|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Βρηκα μια καλη φωτογραφια του ενυδρειου αυτου..
Αν θελετε πειτε τα σχολια σας και την γνωμη σας ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απιστευτο βαθος - ισως το μονο θεαματικο που βλεπω ... Δε νομιζω οτι θα επρεπε να ηταν πρωτο αλλα μεσα στη 10αδα ... προσωπικα βλεπω πια λιγο βαρετα τα τυπου "δασους"
![]() ![]() Θα μπορουσε να βαλει πιο θεαματικα ψαρια αλλα θα χαλουσε την αρμονια που ηθελε να δωσει! Απο αποψη δυσκολιας δε βλεπω να ειναι κατι ακατορθωτο .... θα μπορουσε να δωσει μια εντυπωση οτι βλεπουμε ενα πλημμυρισμενο δασος! Θα μου αρεσε να ξεπεταγοταν και καμια πετρα εδω και εκει! Η εστω καποια κλαδια πεσμενα ... Η τοποθετηση των κορμων εχει γινει εξυπνα ... μηπως αναπαραστησε καποια φωτογραφια αληθινου δασους?
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ έχω δει καλύτερα. Δε με έχει ενθουσιάσει ιδιαίτερα, ίσως γιατί το αρχικό ποστ υποσχόταν κάτι το εξαιρετικά ιδιαίτερο. Περίμενα κάτι πολύ πιο φυσικό. Οι κορμοί είναι τοποθετημένοι πολύ οργανωμένα...ίσως να πλησίαζε κάποιους τον ένα κοντίτερα στον άλλο σε κάποιες περιπτώσεις να έδειχνε καλύτερα...Πάντως άγριο δάσος δεν παρουσιάζει. Κάτι που είδα αρχικά (και δεν μου άρεσε), είναι ότι οι κορμοί είναι κλαδεμένοι επιμελώς, κάτι που σε παραπέμπει περισσότερο σε φυτεία.
Εντάξει, προσωπική γνώμη...
|
||||
|
||||
![]()
Kαλο αλλα οχι και για πρωτη θεση....
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σας.
Κι εγω ενοιωσα μεγαλη απογοητευση μετα τις περιγραφες που ειχα διαβασει και ειχα πλασει με την φαντασια μου κατι τελειως διαφορετικο. Ομως, παρολα αυτα, η εκτελεση της ιδεας ειναι πολυ καλη και τα φυτα διαλεγμενα με αριστοτεχνικο τροπο. Πολυ καλος και ο φωτισμος και η αισθηση του βαθους. Ειμαι σιγουρος οτι αν το αφηναν στην κριτικη επιτροπη, δεν θα το εβγαζαν 1ο οι κριτες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχει παιξει πολυ ομορφα με τα φυτα παριστανοντας γρασιδι, θαμνακια, δεντρακια και μεγαλα δεντρα....(λειπει ο τρυποκαρυδος σε καποιο δεντρο...μπαρντον παρασυρθηκα
![]() ![]() εν κατακλειδι ΠΟΛΥ καλο αλλα οχι για πρωτια σε παγκοσμιο διαγωνισμο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τώρα κρίνουμε, μαθαίνοντας έτσι? Ούτε στα όνειρά μου τέτοιο επίπεδο δεν πιάνω...αλλά προσπαθώ να κάνω ένα βήμα πιο πέρα.
|
|||
|
|||
![]()
Σας προτρέπω να το παρατηρήσετε λίγο πιο προσεκτικά και θα δείτε οτι υπάρχουν αυτά που λέτε οτι δεν υπάρχουν.(και ατιμέλεια, και πεσμένα κλαδιά και πέτρες) Εγω πάντως αν το είχα σπιτι μου δεν θα έβλεπα τηλεόραση (θα είχα και αρλέκίνους μέσα ομως η κάτι αντίστοιχο.. )
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο αν το παρατηρήσεις καλά αναγνωρίζεις την ποιότητα της εκτέλεσης.
Ομως κι εγώ κάτι άλλο περίμενα.... ![]() "Από τους κορμούς λείπει η πλευρική κίνηση. Η απουσία κλαδιών τους κάνει να φαίνονται στυφοί, αδιάφοροι και στο σύνολο τους βαρετοί. Εχουν όλοι συμμετρία και στο μέγεθος και στο στήσιμο. Η αίσθηση του βάθους που πραγματικά είναι πετυχημένη δεν εξισορροπεί την απουσία μιας καμπύλης, της οριζόντιας ή κεκλιμένης γραμμής από τη μέση και πάνω (τις πρασινάδες του εδάφους). Ακόμη και τα φυτά που ορθώνονται στο φόντο, έχουν την κάθετη φόρμα των κορμών." |
|
||||
|
||||
![]()
Δίνει την αίσθηση του βάθους, αλλά θυμίζει περισσότερο ένα δάσος παρά ένα όμορφο βιότοπο - ενυδρείο. Ακόμα και οι "κορμοί" που έχει βάλει δίνουν την αίσθηση μεγαλύτερων δέντρων. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ πιο όμορφα ενυδρεία στις παρακάτω θέσεις.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑGA 2010 | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 29-09-10 21:33 |
Νew look 2010 | Χαραμάδας | Δίσκοι | 8 | 08-06-10 17:50 |
Mediterranean Discus 2010 | Perazzi | Δίσκοι | 6 | 21-04-10 10:35 |
ΕΗΕΙΜ 2010 ΚΑΙ TYΡΦΗ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 30-12-09 11:44 |