|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό στο βιντεάκι που έβαλε ο Γιάννης, είναι όλα τα λεφτά, οπτικά, και είμαι στη διαδικασία να φτιάξω ένα τέτοιο γυάλινο, DIY από έναν ογκομετρικό σωλήνα που βρήκα σε μαγαζί με εργαστηριακά - αν πάνε καλά όλα θα το παρουσιάσω. Πάντως η ιδέα του mist με τον κυκλοφορητή δε συγκρίνεται από απόδοση γιατί "σπρώχνει" το διοξείδιο παντού, "χάνοντας" όμως τη διαύγεια στο νερό, όπως είπαν παραπάνω. Διαλέγεις και παίρνεις. IMO, οι σκαλίτσες και τα κεραμικά κάνουν μόνο για μικρά ενυδρεία, συν ότι θέλουν καθάρισμα γιατί βουλώνουν (εμένα κάθε 10-15 μέρες ήθελε καθάρισμα το κεραμικό...) |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=aquaman;490740]
Αυτό στο βιντεάκι που έβαλε ο Γιάννης, είναι όλα τα λεφτά, οπτικά, και είμαι στη διαδικασία να φτιάξω ένα τέτοιο γυάλινο, DIY από έναν ογκομετρικό σωλήνα που βρήκα σε μαγαζί με εργαστηριακά - αν πάνε καλά όλα θα το παρουσιάσω. Ποσο τον πηρες τον ογκομετρικο σωληνα και επισης εχεις βρει τροπο να τον προσαρμοσεις σε κυκλοφορητη;
|
||||
|
||||
![]()
Τον ογκομετρικό τον πήρα online γύρω στα 5¤... και ποτηροτρύπανα με διαμαντάκι για τις τρύπες άλλα 2-3¤... υπομονή...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δωσε μας και εικονες μολις το τελειωσεις και πληροφοριες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παροχή CO2 | Serafeim | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 09-02-09 15:17 |
Παροχή CO2!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 29-01-09 12:01 |
Πρόβλημα με παροχη co2 diy | panaghs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 02-10-08 20:33 |
Συστημα παροχης CO2 | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 65 | 12-09-05 09:43 |
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ Co2 | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 25-06-03 14:21 |