|
|
||||
|
||||
![]()
Ενας παιδικος μου φιλος εργαζεται στο Vancouver στον Καναδα που εχει κλιμα και θερμοκρασιες που ζουν οι ντοπιοι ανθρωποι ανετα.
Εδω και 5 χρονια δεν εχει συνηθισει ακομα και αν δεν ηταν το θεμα εργασια, δεν θα εμενε ουτε ωρα αλλο εκει, παρολο που ειναι ομορφο τοπιο.
|
||||
|
||||
![]()
για να ζησουν ανετα τα ψαρια σε διαφορετικες συνθηκες πρεπει να αλαξουν καποια πραγματα στο DNA... για να αλαξει το DNA χρειαζονται μερικες χιλιαδες χρονια... αρα οπως καταλαβαιν εις ο πετσοπας λει οτι θελει...
|
|
||||
|
||||
![]()
μα και εγω για αυτο σας το ανεφερα γτ μου αναιρεσε οσα διαβαζα τοσες μερες και λεω κατι δεν παει καλα 100 παιδια κανουν λαθος και ενας επιχειριματιας εχει δικιο ?
για να βγω παντως κερδισμενος απο αυτο το μπερδεμα , σε ενυδρειο ( στην επομενη εβδομαδα θα το εχω παρει στανταρντ) γυρω στα 80λ τι ψαρια μπορω να βαλω μαζι με τα γκαπι και τα αλλα που σας ανεφερα ?? ![]() ------------------------- ας πουμε υα μπορω να βαλω καποιου ειδους γατοψαρο και ενα πλακοστομο για να αναλαβει την καθαριοτητα ???
medicus curat , deus sanat . ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kiriles : 07-10-10 στις 20:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μια απορία, άραγε αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν την αλήθεια και πουλάνε παραμύθι, ή απλά είναι εντελώς άσχετοι τελικά;
Ρητορικό το ερώτημα... |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω φιλε μου εδειχνε πολυ σιγουρος οτι αυτο που ελεγε ηταν σωστο , μαλλον βαριοταν να ψαχτει περισοτερο δεν ξερω..........
μηπως μπορεις να μου απαντησεις για τον συνδυασμο των ψαριων που ανεφερα προηγουμενως ?
|
||||
|
||||
![]()
Πες ποιο θα ειναι το πρωταρχικο ψαρι που θελεις στο ενυδρειο και θα βρουμε ποια αλλα πανε.
Επισης πες αν χρειαστει τα ψαρι αυτο επεξεγασια νερου (ph, gH) αν εισαι διαθεσιμος να το κανεις ή αν θα πας σε νερο βρυσης. Τι τιμες εχει η βρυση σου?
|
||||
|
||||
![]()
βασικα δεν εχω τσεκαρει τιμες βρυσης ,( μενω αθηνα κεντρο δεν ξερω αν αυτο βοηθαει στο να συμπερανεις περιπου στο που κυμαινονται οι τιμες ???) νομιζω ειχα ακουσει οτι το πεχα ειναι γυρω στο 7,5 . η αληθεια ειναι οτι περα απο τις καθιερωμενες μετρησεις δεν θα ηθελα να πολυμπλεξω με την σκληροτητα και τις αλλες παραμετρους σε μεγαλο βαθμο γιατι σαν φοιτητης θα λειπω τουλαχιστον 4 φορες το χρονο στο μερος μου οποτε και δεν θα υπαρχει η δυνατοοτητα φροντιδας των ψαριων μου περαν της μηχανικης υποστηριξης ( π.χ αυτοματη ταιστρα )
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ - ΣΥΝΕΧΕΙΑ. | viskman | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 1 | 10-03-09 22:23 |
ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ !!! | viskman | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 10-03-09 07:21 |
κι ομως, ζουν! | nounoukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-12-07 21:21 |
Θα Παρω Χαπια...... | malawi | Malawi | 25 | 02-08-06 11:26 |