|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω για αυτα τα κανω , το ειπα και πιο πανω
τα ειχα παλιοτερα , βεβαια μπλε δεν τα ειδα να γινονται ποτε ![]() εκανα μια γρηγορη αναζητηση στο νετ και απο οτι καταλαβα τα blue tetra ειναι μια "κατηγορια " απαρτιζομενη απο δυο ειδη |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτα ειναι παιδια.μπλεδιζουν προς την ουρα.
ειναι επιθετικα ψαρια? τρωνε γαριδες red και αμανο?τα guppy τα κυνηγανε? |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα θελουν μαλακο και οξινο νερο....
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 14-10-10 στις 16:52 |
|
||||
|
||||
![]()
επειτελους μετα απο καιρο ηρθαν και στο ενυδρειο μου και μετα απο τα λαθη στην ονομασια τους.πηρα ενα κοπαδακι 8 cpd.μολις ηρεμισουν θα εμφανισω καλυτερες φωτο τωρα ειναι ακομη στα χαμενα κρυμενα μεσα στα φυτα.
να πω σε οσους δεν εχουν τετοιο ψαρακι οτι ειναι πανεμορφο εχω παθη με τα χρωματα τους και μακαρι να δω και γεννες.οποιος ενδιαφερετε υπαρχουν στην θεσ/νικη και πιστεβω σε καλη τιμη απο οτι ειδα σε συζητησεις απο αγορες αυτων των ψαριων. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε gemen καλημέρα. Πολύ όμορφα τα ψαράκια σου, να τα χαίρεσαι! Μπορείς να μας πεις από που τα προμηθεύτηκες; Καλή συνέχεια
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω εαν πρεπει να πω ονομα μαγαζιου και τηλεφωνα και τιμες μην θεωρηθη διαφημηση αλλα μηνημα στελνω σε οποιον ενδιαφερετε να αγοραση.τα ψαρια ειναι σε πολλη κατασταση τουλαχιστον εαν κρινω απο τα δικα μου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
...Καινουργιος αισιοδοξος θαλασσινος!!! | AngelB | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 25-06-10 01:01 |
παρουσιαση του καινουργιου μου δισκοενυδρειου | andreas72 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 26-07-09 08:09 |
Καινουργιος και θα ηθελα τις γνωσεις σας | akistriantas | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 02-06-09 17:17 |