|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη του εχω δωσει διευθηνσης που βρηκα εδω μεσα εδω και ποσο καιρος . εστειλα διπλα στης ονομασιες το βιντεο στο ιντερνετ του ειπα τη ενυδρειο εχω και ποσο ph εχω και τα παντα.τι αλλο να κανω ρε συ?
στελνω ανθρωπους να μοιραστουμε την χαρα μου και ερχομε και ρωτω εδω εαν ειναι πρασινο η κοκkινο το ψαρι? ε οχι ρε φιλε δεν το δεχομε.δηλαδη θα καθομε τωρα να βλεπω εαν πεθαινουν τα ψαρια μου?η εαν δεν ταιριαζουν? εχω παθη σημερα ρε συ.τελος.εγω πως θα αγοραζω θα τους πηγενω το dvd με το ψαρι η καμια εικοσαρια φωτο απο ιντερνετ για να βλεπω εαν εχει πιτσιλιες πανω εαν ειναι ετσι το πτερυγιο η εαν ειναι στραβο.ειναι αυτος ο τροπος ο σωστος δηλαδη?δεν τα ξερω ολα και χτυπανε την ασχετοσυνη μου δηλαδη?και τωρα που το πουλησε για τετοιο ψαρι ειναι ησυχος δηλαδη?αι στα τσακιδια ολοι ρε συ.ολοι μηδεν εξερουμενου.... |
|
||||
|
||||
![]()
Μην τρελενεσαι....Και εγω την ειχα πατησει με τα συγκεκριμενα ψαρια.Πριν 2μιση χρονια ειχα παρει και εγω 5 τετοια ψαρακια(σε ροζ και σε γαλαζιο).Μολις εμαθα οτι ηταν βαμμεναβλεπεις τοτε δεν πολυεμπαινα στο φορουμ) επαθα πλακα....Αυτη την στιγμη εχω 3(τα 2 γαλαζια πεθαναν αφου πρωτα ξεβαψαν),τα εχω σε ενα 40λιτρο(δεν ηθελα να τα πεταξω)και ειναι πολυ δραστηρια και γρηγορα ψαρακια.Δεν φανταζεσαι τι γινεται μολις τα ταιζω....Τωρα για τον πετσοπα,οτι και να πεις εχεις δικιο.Για μενα καλυτερα να αγοραζεις απο μαγαζια που μπαινουν μεσα στο φορουμ και ειναι γνωστες και επαγγελματιες.Τα ψαρακια τελος θελουν απο 6 ως 8 ph.Τα ψαρακια λεγονται Gymnocorymbus ternetzi.
|
||||
|
||||
![]()
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...s_ternetzi.htm
δεν ειναι αυτο στην φωτο που εβαλα εγω. οτι τρεχουν γληγορα να φανε ναι ετσι εκαναν σε μενα.εκλεισαν τα φωτα τωρα αλλα οταν ταισα για βραδυ εριξαν τρεξιμο σφεντονα.ειδα οτι ηταν πολυ κινητικα σε σχεση με τα υπολοιπα. κανουν τουλαχιστον με το νερο μου να δω αυριο τι θα κανω? και δεν ηταν πετσοπας αλλα εμπορος δεν τα αγορασα απο μαγαζη. και ειπα οτι βρηκα και ακρη να αγοραζω οτι θελω και σωστα. κουνια που με κουναγε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Aυτα ειναι απλα τα δικα σου ειναι τα white skirt τα οποια τα βαφουν.
|
||||
|
||||
![]()
τι σχεση εχει το Gymnocorymbus ternetzi με αυτα των φωτογραφιων ;
ουτε το σχημα δεν ειναι ιδιο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανε μια αναζητηση για white skin tetra,και δες την λατινικη ονομασια του.Και εμενα ετσι ηταν οταν τα πηρα και τωρα εχουν γινει οπως τα βλεπεις στο google(με τα πτερυγια κτλ).Απαντησα επειδη τα εχω.Εσυ τι νομιζεις οτι ειναι;
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον αυτο ειναι delta66
http://www.tropicalfishfinder.co.uk/...ore=6&prod=247 αλλα λεει εως 7,5 ph.ειναι οπως τα ειπες.του εδωσα αυτην την ονομασια και αυτος ειχε στον καταλογο σαν ρασμπορα περλε στα εληνικα μου ειπε.του λεω δες το βιντεο.ειπε οκ στα στελνω.εχω τον καταλογο του 3 ολοκληρες σελιδες με ονομασιες ψαριων στα λατινικα στα ελληνικα πως τα λενε εδω και αλλιως.φαινετε στην εγραφη σε ελληνικο ονομα ο νονος ειπε αλλο ονομα .τι να πω ρε συ.κριμα και χαρικα γιατι τον ειπα θελω και iriatherina, kκαι αλλα. φερνη την δευτερα οποιος ενδιαφερετε.αλλα εγω θα παω τωρα αγκαλια με dvd player,με βιντεο στο κινητο,με 30χ40 σελιδα φωτο το ψαρι,που καταντισαμε ρε συ.που.... |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι αυτα που λεει ο φιλος delta66 μαλλον.
δες και εδω http://www.aquaticcommunity.com/fish/pearldanio.php |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω οτι ειναι βαμμενα CPD.
Απο εμπορικης αποψης, για ποιο λογο να βαψουν ενα πολυχρωμο ψαρι και να τον κανουν πιο αχρωμο? Νομιζω οτι εγινε μπερδεμα στην παραγγελια και αντι για Celestial Pearl Danio (επιστημονικη ονομασια Celestichthys margaritatus), σου εστειλαν σκετα Pearl Danio (επιστημονικη ονομασια Brachydanio albolineatus) και μαλλον σε ημιαλφικη μορφη (και δεν ειναι καθολου ασχημα οπως βλεπω και υγειεστατα, προτεινω να τα κρατησεις) Ψαξε για Pearl Danio και τα χαρακτηριστικα του.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
...Καινουργιος αισιοδοξος θαλασσινος!!! | AngelB | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 25-06-10 01:01 |
παρουσιαση του καινουργιου μου δισκοενυδρειου | andreas72 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 26-07-09 08:09 |
Καινουργιος και θα ηθελα τις γνωσεις σας | akistriantas | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 02-06-09 17:17 |