|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι τις μπερδεψα με τους γοβιούς
ειχα δει μονο φωτογραφία και την αγγλική ορολογια οι ανεμώνες σου χτυπάνε τα ψάρια γενικα? και γω ελπίζω να μου πετύχει το σκιμμερ... στην αρχη ελεγα να το φτιάξω χρησιμοποιώντας 2 απλα μπυκάλια νερού, αλλα μαλλον θα το κανω με πλαστικο σωλήνα (θα ειναι μεσα στο ενυδρειο) να σαι καλα Πάνο για τις πληροφορίες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι ανεμωνες θα πειραξουν καθε ψαρι που τις αγγιξει εκτος απο τους γοβιους που εχουν ανοσια....μην ανησυχεις ομως..ξερουν καλα τα ψαρια τι κανουν. δε τις πλησιαζουν και δεν υπαρχει κανενα προβλημα. βαλε τις αφοβα.
θα βγαλω μια καλη ποσοτητα απο βραχο και θα δωσω και μερικα ψαρια που ηδη τρωνε φυλλαρακι....αλλα δυστυχως εισαι μακρυα. αλλιως θα σου ειχα αρκετο υλικο ετοιμο
|
||||
|
||||
![]()
δε πειράζει να σαι καλά
αν και τα χω βρει λιγο σκουρα με τον βράχο ψαρεψα βράχο ο οποίος ειναι γεμάτος τρυπούλες και βγηκε πολυ ζωοπλακτόν απο πάνω (και 1 γαριδα ![]() πως θα διακρίνω αν ενας βράχος ειναι τραγάνα? |
|
||||
|
||||
![]()
απο το βαρος το καταλαβαινεις και την περιεργη υφη τους...
ο βραχος δε πρεπει να ειναι συμπαγης σαν πετρα. πρεπει να ειναι πολυ πορωδης και ελαφρυς. θυμιζουν λαβα ή ελαφροπετρα....δε μπορω να το περιγραψω πιο παραστατικα... αν δεις τα βιντεο και τις φωτο στην παρουσιαση μου εχω ειτε τραγανες απο μεγαλο βαθος ειτε επικαθισεις κοραλινης πανω σε πετρες. (οι βραχοι στο βυθο πιανουν ενα στρωμα που σπαει ευκολα αν και εχει την οψη πετρας χρωματος λευκου η μωβ...και αυτο ειναι πολυ πορωδες υλικο κι ελαφρυ.)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσο ζει ο Μονομάχος; | Efi | Bettas | 40 | 25-11-13 14:17 |
τί να βάλω? | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 28-08-09 23:34 |
Να βάλω? | medico | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 26-03-09 21:53 |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |
να βάλω CO2? | dim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 30-09-04 01:51 |