|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ειναι φωτογραφια ενηλικου αρσενικου... για την περιπτωση που εψαχνε για αρσενικο.
Ο φιλος ομως ψαχνει για θηλυκο. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει αλλο πετ σοπ και δεν πεζει να φερει τπτ καλητερο αυτος εδω. τα προηγουμενα ψαρια που ειχε φερει ειχαν ολα ικ και δεν πειρα τπτ.
λετε να βαλω μια αγγελεια μηπως εχει κανενας κανενα θυλικο? ή εστω να δωσω λεφτα σε καποιον για να μου αγγωρασει αν μπορει να παρει ενα θυλικο υγιες απο ωπου βρει και να μου το στειλει.αυτον δεν τον εμπιστεβομαι και τα αλλα τα ψαρια που εχει ετσι ειναι παντος. |
|
||||
|
||||
![]()
απο αναγνωριση φυλου δε ξερω...εβαλα τη φωτο για να δει την κατασταση ενος υγιους ψαριου (χρωματα-σχημα ψαριου)
|
||||
|
||||
![]()
ενα απ.. τα ψαρια εχουν χωρισει το ενυδρειο στα 2 και πλεων δεν πεφτει πολυ ξυλο. πανε στα ορια της περιοχης πουλανε μαγκιες το ενα στο αλλο και μετα γυρνανε στην περιοχη τους.και μερικες νεες φωτο.θυλικο δεν εχω βρει ακομα εβαλα και αγκελια αλλα τπτ ακομα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα με τοσα applesnail, και να βρεις θηληκο και να γεννησουν, μη περιμενεις να μεινει αυγο
![]() Επισης θα εχεις, αν δεν εχεις ηδη προβλημα, με τις σκληροτητες και το πεχα του νερου. Μεταβολες συνεχως τιμων αναμεσα στις αλλαγες νερου.
|
||||
|
||||
![]()
Όντως άρχισε να δίνεις μηλοσαλιγκαρα.
Ασε που κρυφοκοιτανε τα ραμς.Μέχρι κ στην κορυφή των ξύλων ανέβηκαν για να έχουν καλή θέα. Φαντάσου να ειχες κ ζευγάρι. ![]() Μιλά με κανένα κατάστημα να σου στειλει θυληκο. |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι στο προγραμμα να τα δωσω. αυτη την βδομαδα λογικα θα φυγουν αρκετα..
![]() ![]() μηπως ξερετε ποιο μαγαζι εχει ραμ οχι μπαλουν και λονγκ φιν. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω λαθος,από ότι εχω ακούσει εδω μέσα,έμπιστος είναι ο Μάνθος που έχει το starfishaquariums.Στα υπόλοιπα μαλλον θα πρέπει να τα διαλέξεις μόνος σου.
Αν κάνω λάθος ας με διορθωσει κάποιος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mikrogeophagus ramirezi ερωτηση. | 6981giwrgos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 23 | 02-10-10 15:46 |
Γέννα Mikrogeophagus Ramirezi! | xontros | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 36 | 08-11-08 03:32 |
Mikrogeophagus Ramirezi με τι? | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 31-10-08 16:31 |
Mikrogeophagus ramirezi | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 13-12-05 23:00 |
Κεραυνοβόλος έρωτας με Mikrogeophagus Ramirezi | pavloukos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 08-10-03 11:19 |